En uke med hviling

Jeg satte meg med dataen med mål om å finne noen bilder å poste her på bloggen. Nå har jeg tenkt så lenge på å skrive noe her, men det er jo alltid noe som kommer i veien.

En time senere var jeg godt i gang med å organisere alle bildene jeg har lagret på dataen, som absolutt trengs å gjøres, men det var jo ikke det jeg skulle gjøre nå. I tillegg klarte jeg å gjøre noe feil og slettet halve jobben jeg hadde gjort. Ops.

«Jeg kan jo blogge på mobilen!» slo det meg. Jeg glemmer det, og hvor praktisk det egentlig er. Det er på mobilen jeg som regel har bildene mine uansett.

Problemet med mobilen er at det er mange distraksjoner. Snapchat, instagram, Facebook, meldinger… En time senere og jeg kom endelig i gang med disse bildene.

Bare noen tilfeldige bilder fra de siste dagene, hvor jeg har vært ganske dårlig. Har faktisk knapt gjort noe siden vi kom hjem på fredag. Har iallfall ikke vært ute av leiligheten, bortsett fra på balkongen. (I dag er det altså torsdag, så en uke.)

Det går bra, jeg har fortsatt hatt det fint. For det meste. Spist 3 is om dagen og masse grønnsaker. Spilt Fallout 4 og lest ferdig en bok. Snappet masse og planlagt ferie.

På lørdag drar vi altså på nok en bilferie, denne gangen til Danmark. Er litt bekymret for at det vil skje noe galt med bilen og for at grønnsakshagen min skal dø. Ellers går det nok fint. Jeg skal ta mange bilder til dere!

Fortell gjerne hva dere driver med for tiden! Har dere en fin sommer?

1 Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.