Et lite dykk i arkivet

Jeg sitter og ser gjennom bilder fra min første fotoshoot. Rettelse; min første fotoshoot med en ordentlig model. Dette var august 2008. Årene før der hadde jeg bare tatt bilder av venner, av folk som ikke helt visste hva man skulle gjøre foran kameraet. Ikke at jeg hadde så mye mer peiling på hva jeg gjorde bak kameraet, men jeg innså den dagen at å ha noen mer erfaren foran kameraet hadde mye å si på bildene.

Hvorfor ser jeg gjennom gamle bilder? Jeg leter etter ting å putte inn i portfolioen min. Prøver å bygge opp en nettside med en god samling av bilder. Og siden jeg ikke har tatt så mange bilder i det siste, så må jeg bla noen år tilbake.

En annen ting jeg har merket er at jeg i dag oppdager gode bilder fra fotoshoots jeg hadde for flere år siden. Bilder jeg da ikke så på to ganger, men nå syns er fine. Tror det har med at stilen min har forandret seg litt, og at kravene kanskje har sunket litt. Det er iallfall veldig gøy å gjenoppdage bilder på denne måten.

Jeg merker, nok en gang, at jeg savner å ta bilder. Og å ha det litt mer gøy med redigeringen. Dere skal få se noen av bildene jeg redigerte for snart 10 år siden. Alle filtrene og fargene du kan tenke deg! Har sikkert ikke vondt av å leke meg litt mer med bildene jeg tar i dag.

3 Comments

  1. Stine Friis Hals

    Så kult! Det er skikkelig gøy å finne gamle bilder, og innse at man er fornøyd med dem. Jeg oppdager noen perler innimellom, som får meg til å tenke at jeg ikke er så shit som jeg noen ganger forteller meg selv at jeg er. Haha! Men skulle ønske jeg av og til hadde noen til å ta bilder av meg selv (lol) til blogg og sånn. Har lyst til å utfordre meg selv til å skrive mer om klær og etisk stil og sånn, og ikke minst: bli mer komfortabel foran kamera. Kanskje vi kan teame opp? :D

  2. noctem.nu

    Elske arkivdykk. Og dessa bildene va rett og slett nydlige. Og eg e som deg, vil så gjerne ta bilder igjen. Men eg får meg rett og slett ikje opp av sofan for tiå.

    // Takk Tine Katrine <3 <3 <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.