Her finner dere meg!

IMG_3524

Meg og det store internett. Jeg dukker opp flere plasser enn dere skulle tro! Neida, men det begynner å bli en del steder, så tenkte det var greit med en oversikt. Denne ligger også oppe på ‘Om‘ siden min, ta gjerne en titt på den, jeg oppdaterte siden for ikke så lenge siden!

Facebook

Jeg har en facebook side, som fungerer litt som en samleside for alt jeg gjør. Så hvis du vil få med deg alt jeg gjør på mine sider og andre sider, lik denne! Hadde vært kult om jeg klarte å nå 200 snart.

Instagram

Jeg har to instagrammer, en gammel og en ny!

Den eldste heter @tinekatrine og der poster jeg de fine bildene mine. 99% er tatt med mobilen, for de som bryr seg om sånt, og jeg redigerer dem i VSCO på mobilen. Prøver å holde en slags dagbok her, men skal innrømme at jeg ikke er så veldig god på å være aktiv der inne lenger.

Min nye @tkfikserlivet startet jeg for et par måneder siden, eller ikke det en gang, tror jeg. Fant ut jeg ville ha en egen konto hvor jeg kunne skravle i vei om miljø og søppel og minimalisme og veganisme osv. Bruker denne kontoen til å dokumentere min reise mot et «bedre liv» da, kan man si. Jeg poster blant annet om zero waste og prosjektet 5 ting 100 dager. Skal bli flinkere på mer veganske greier!

Snapchat

Jeg er ganske aktiv på Snapchat. Noen dager litt for mye. Der deler jeg av min hverdag, oppturer og nedturer, og alle de klisjéene. Har inntrykk av at folk liker å se hva jeg spiser, så prøver å poste det. Blir mye planter, mye fjas. Og så liker jeg å tro at jeg er litt morsom. Brukernavnet mitt er tine-katrine.

Youtube

I fjor startet jeg med youtube etter å ikke ha turt i mange år, og i dag syns jeg det er kjempegøy. Jeg jobber fortsatt med å bli mer komfortabel foran kamera og gi mer faen, men det går myyyye bedre enn da jeg først begynte. Blir veldig glad hvis flere vil følge meg der inne! Er ikke alle videoene jeg poster her på bloggen, men skal prøve å bli flinkere til det også.

Portfolio

Denne er litt under oppbygging, men planen er å samle en del av diverse arbeid på www.tinekatrine.com som en digital portfolio. Så langt er det ikke så mye der, men ta gjerne en titt!

Grønt på bordet

Min andre blogg og youtube. Her poster jeg oppskrifter til enkel og god vegansk mat. Savnet en blogg med enkle oppskrifter og ingredienser som var lette å få tak i, så jeg startet en. Den er ikke så veldig aktiv siden jeg er syk, men jeg prøver! Den har også en facebookside og instagram!

Snapkollektivet

Du kan ikke ha fulgt meg særlig lenge hvis du ikke har hørt om snapkollektivet før! Det er en felles snapchatkonto med 8 jenter og diverse gjestesnappere, og vi snakker om alle mulige temaer i håp om å få et litt mer åpent og tollerant samfunn. Yes, stort mål. Og vi har også en blogg!

Og det tror jeg var alt for nå!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.