Todoroki Keikoku – litt jungel midt i tokyo!

Er dere klar for ny video fra Japan? Hvis dere følger meg på youtube har dere nok alt sett den, men her kommer iallfall bildene som hører til! Vi besøkte først Todoroki Keikoku, som er en naturlig canyon, hva enn det er på norsk, midt i Tokyo! Ok, ikke helt i midten, men det er ganske sentralt, og utrolig vakker. Anbefales veldig!

Føler sånne her tog-kryss er veldig japansk. Er jo i alle aminer og filmer.

På vei dit var vi innom en butikk for å fikse litt piknikk-kos. Butikker i utlandet, SÅ SPENNENDE!

Todoroki KeikokuTodoroki Keikoku Todoroki Keikoku Todoroki KeikokuTodoroki Keikoku Todoroki KeikokuTodoroki KeikokuTodoroki Keikoku Todoroki Keikoku Todoroki KeikokuTodoroki Keikoku Todoroki Keikoku Todoroki Keikoku Todoroki KeikokuTodoroki Keikoku Todoroki Keikoku Todoroki Keikoku Todoroki Keikoku Todoroki Keikoku Todoroki Keikoku Todoroki Keikoku Todoroki KeikokuTodoroki Keikoku Todoroki Keikoku Todoroki Keikoku Todoroki KeikokuTodoroki Keikoku Todoroki Keikoku Todoroki Keikoku Todoroki KeikokuTodoroki Keikoku Todoroki Keikoku Todoroki Keikoku Todoroki Keikoku Todoroki Keikoku Todoroki Keikoku Todoroki Keikoku Todoroki Keikoku Todoroki Keikoku Todoroki KeikokuTodoroki Keikoku Todoroki Keikoku Todoroki Keikoku Todoroki Keikoku

Etter det satte vi kursen gjennom et boligstrøk mot en litt roligere park, for å spise den maten vi hadde kjøpt.

Todoroki Keikoku

Og det var det eventyret! Håper dere like alle bildene, selv om det kanskje ble litt langt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.