Min første bullet journal

Jeg har slengt meg på bullet journal-bølgen, og har lyst til å vise den til dere!

Bullet journal er altså en planlegger som man designer helt selv, noe som gir mye frihet til kreativitet og hvor mye plass man trenger. Det jeg syns er så fint er at jeg nå kan planlegge hverdagen, blogginnlegg, youtube og alt sånt i samme bok. Før har jeg måtte bruke flere notatbøker, og det har bare blitt tull. Anbefaler å se videoen som ligger her for en innføring i systemet av han som skapte det. 

Her ser dere min. Æ pynta ‘an sjøl! Ble ganske fornøyd også. Før jeg pyntet den, lagde jeg en video av at jeg «satte den opp», eller hva det nå heter. Anbefaler egentlig å se den før du leser videre.

Planen var å prøve meg litt frem med hvordan jeg ville pynte den på innsiden, men det skulle ikke mange klistermerker til før jeg innså at jeg måtte velge meg et tema og så bare holde meg til det. Ble sprø av alle de forskjellige fargene og tingene som ikke passet sammen og wææææ! Ja, det er litt problematisk. Uansett, det var ikke så vanskelig å bestemme seg for et tema.

                   

Mummi! Kanskje litt barnslig, men det bryr meg egentlig veldig lite. Så langt er det kun et sted jeg ikke kjører mummi-stilen, og det er på denne Japansiden. Glemte å ta den med i videoen, men her tenker jeg altså å planlegge japanturen litt! Hva vil jeg gjøre, hvilke steder hvil jeg besøke, hvor vil jeg spise osv.

          

Til høyre er en annen side jeg ikke viste i videoen, jeg bare nevnte den. Her er altså siden for pengene jeg prøver å spare. Bestemte meg for at en rute = tusen kroner, så for hver gang jeg overfører penger til sparekontoen, så fargelegger jeg tilsvarende firkanter. Jeg skriver også hva jeg har tenkt å bruke pengene på, som Japan og nytt kamera osv. Så dette blir også en grei oversikt over hva pengene på sparekontoen har gått til. Nå slipper jeg å på slutten av året føle at jeg har sløst masse penger fordi jeg ikke husker hva jeg har brukt dem på.

Som jeg sa i videoen, så skal jeg gi dere en oppdatering om noen måneder. Her er forresten pinterest-brettet mitt for bullet journal.

9 Comments

  1. Fin video! Jeg kan ikke ha sånn bullet journal jeg. HATER min egen håndskrift, og kapitulerer bare jeg gjør én feil :-p

  2. Lise-Marie Lia

    Jeg har såå lyst å gjøre dette men tror ikke jeg skal starte med dette akkurat nå. Da begynner jeg nok bare å kose meg med den istedenfor skolearbeid. Men en dag?

  3. Åå, så fint! Og så inspirerende! Veldig fint med de overskriftene, der det er blokkbokstaver bak (med en halvveis gjennomsiktig penn) og løkkeskrift foran. Nå skal jeg faktisk ta meg sammen og skaffe meg en bullet journal (som jeg lenge har sikla over)!

  4. Så fin video og kjempesøt bullet journal (skrev først forkortelsen, men ombestemte meg hehe)! Jeg har såååå lyst på! Har bare så liten tid til å fikle med noe slikt nå, selv om det helt klart er noe jeg hadde elsket å lage.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.