3 filmer jeg har sett i det siste

Assassin’s Creed. Jeg liker spillene veldig godt (ikke at jeg har spilt alle), så da jeg hørte det skulle komme en film ble jeg ganske spent. Og skeptisk. Har inntrykk av at når spill skal filmatiseres, så går det sjeldent bra. Og hadde jeg ikke rett! Altså, jeg forstår ikke poenget med å forandre på så mye? Jeg tror at hvis de bare hadde holdt seg til den originale historien og sånt, så hadde det raskt blitt mye bedre? Men men, var fortsatt litt gøy å se, og så hadde den noen tøffe damer også.

Rouge one. Flere tøffe damer! Eller, dame, strengt tatt. For to damer i en film er visst alt for mye. Anyway, syns det er kult at det kommer alenestående filmer fra Star Wars universet, og denne skuffet ikke. Men jeg merket at spenningen forsvant litt da man visste hvordan det ville ende (fortsettelsen ble jo lagd for mange mange år siden, liksom), og at det gjorde hele stemningen i filmen litt annerledes. Eller noe sånt.

Arrival. Med denne ble jeg dratt med på kino uten å ane hva filmen var om (jeg elsker å se filmer på den måten!), og jeg likte den! Det var fint å se noe annerledes i sjangeren ‘aliens kommer til jorda’. Den var rolig, aliensene var ikke her for å spise oss, og filmer hadde til og med en skikkelig plot twist. Hva mer kan man be om?

4 Comments

 1. noctem.nu

  Har ennå ikje fått sett Rogue One. Glede meg sånn te å se den. Og Assassins Creed. Likte spillene eg og. Så spent på om eg like filmen ;)

  // Tusen takk Tine Katrine <3

 2. Lise-Marie Lia

  Har sett alle tre og likte dem godt. Arrival er helt klart favoritten av de tre om jeg måtte velge!

 3. Stine Friis Hals

  Bare sett Rogue One! Men har skikkelig lyst til å se Arrival :D

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.