Svar fra legen

Foto fra unsplash.com
photo-1477554193778-9562c28588c0

Jeg var hos legen på mandag, for å få svar på blodprøvene. Som forventet var det ikke noe galt med dem. Faktisk var de bedre enn på flere år. Ingen mangler, ingen diabetes, stoffskiftet var perfekt. Det eneste var at jeg virket litt dehydrert, så jeg prøver å bli flinkere til å drikke nok hver dag. Det bør gå bra, for med den nye contigo-flaska drikker man en halv liter på null komma niks. Jeg forstår ikke helt hvordan en flaske kan ha så mye å si, men det har det visst.

Nå sporet jeg litt av. Jeg ville bare komme med en oppdatering. Formen er fortsatt ikke helt god for tiden altså, men det er nok bare samme greia som skjer hver vinter. Bare litt verre i år. Og til helgen har jeg planer tre dager på rad, så nå slapper jeg av så mye som mulig. Ligger rett ut fra morgen til kveld i håp om at jeg skal klare de tre dagene. Jeg har ikke lyst til å avlyse noe jeg har gledet meg til i flere måneder.

*krysser fingrene*

5 Comments

  1. Lise-Marie Lia

    Du får sove masse nå, og masse etterpå, sånn at du forhåpentligvis kan nyte den veganske julefestivalen. Lykke til og kos deg!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.