Youtube og min leilighet [video]

Hei alle sammen! Håper dere har en fin helg. Jeg har så langt slappet av hjemme, og laget en ny videblogg. I går innså jeg at den nye mikrofonen min ikke funker – så dere som fortsatt syns lyden ikke var så bra, nå vet dere hvorfor. Etter mye googling og prøving fant jeg ut av det, og nå skal det være god lyd! Hurra! Jeg må fortsatt bli flinkere til å snakke litt høyere og tydeligere, men det er jo derfor jeg lager disse videoene. Øvelse gjør mester!

I dag fant jeg ut at jeg skulle vise dere leiligheten min, for jeg syns det er så gøy når andre gjør det. Denne videoen var helt spontan, så leiligheten er derfor ganske rotete, men jeg syns egentlig det er litt fint? Hver gang jeg ser andres leiligheter og den er helt strøken, føler jeg meg som et dårlig menneske som bor i et konstant rot. Min video skal ikke få noen til å føle seg som et dårlig menneske!

Her er link til den andre videoen jeg nevner. Siden lyden ble så dårlig på den (bruk hodetelefoner) så legger jeg den ikke ut her. Den var altså et forsøk på en ordentlig videoblogg, hvor jeg filmer det jeg gjør i løpet av tangen. Planen er å lage flere sånne, for jeg liker så godt når andre gjør det. Mye gøyere enn når folk bare står foran kameraet sitt og skravler.

Skjermbilde 2016-04-16 kl. 17.23.38

Siden vi snakker så mye om youtube nå – jeg har fikset litt opp på kanalen min, og jeg blir forresten veldig glad om flere vil følge meg der. Jeg blir nok ikke å poste alle videoene her på bloggen (med mindre dere vil?), og det er uansett fint å få en liten idé om hvor mange som faktisk liker at jeg lager videoer. Trykk her for å komme til kanalen. 

Som jeg nevner i videoen har jeg noen idéer til andre typer videoblogger jeg skal lage fremover, og jeg gleder meg til å vise dere. Det føles skikkelig bra å endelig klare å gjøre noe jeg har hatt lyst til så lenge, så klapp på skuldera og alt det.

13 Comments

 1. Caroline (carolinesverden.com)

  Oh, så gøy! og kjempebra lyd! har du lyst å dele hvor du kjøpte mic?

 2. Kjersti Dahle

  Så fin! En dag skal jeg leie deg inn til å lage min youtubekanal.

 3. Åh, jeg føler meg som en så kul stalker når jeg… ehm… stalker deg :3 Men jeg gjør det ut av kjærlighet <3 Det var bra lyd! Gøy med mummi-ting! Gleder meg til å se bambuskokeren i aksjon!

 4. Prøvde å subscribe på YouTube i sta, men det klikka litt av en eller annen grunn så vet ikke om det gikk :P Liker at du lager videoer, den andre videoen du la ut var også gøy :D
  Btw: dobbelhake-problemet har jeg også! x)

 5. Frida Halvorsen

  Er så gøy å se sånn! Man får liksom ikke samme inntrykket bare gjennom bilder (: Digger starten også forresten. «Filmår jo’kje eigang»

 6. Lise-Marie Lia

  Så fint dere har det, på tross av rot! ALLE roter, andre bare rydder for å vise seg frem. Studentboligen der jeg bor ser ut som den har blitt bombet. Dere har utrolig god plass da, ble skikkelig overrasket. FIN :D

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.