Oslo vegetarfestival 7-8 mai

12998484_1082261818500749_668210216931611391_n

Noe jeg har gledet meg til lenge nå er Oslo Vegetarfestival, og nå er det bare tre små uker igjen! Det er så deilig å være et sted hvor alt som blir servert og solgt er vegansk, og det er så koselig å se hvor mange som interesserer seg for det. I fjor var jeg der bare en dag, men i år håper jeg å få være der begge slik at jeg får prøvd enda mer mat – i fjor rakk jeg bare en liten brøkdel av det.

Untitled

Anbefaler alle som har mulighet til å få det med seg! I tillegg til å kjøpe mat og varer, så holdes det foredrag og kokkekurs. Det er ganske stappfullt der hvert år, så en liten advarsel til de som ikke takler folkemengder. Køen var i tillegg helt ekstremt lang i fjor, men man kan kjøpe billetter på forhånd hvis man vil slippe den. Mer info på www.oslovegetarfestival.no.

Gleder meg, gleder meg! Og krysser fingrene for sol så man kan sitte ute!

2 Comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.