Nytt kommentarfelt

IMG_6867

Håper at været skal ta seg opp litt mer snart, da jeg som oftest føler meg bedre når det er varmt og godt ute. Nå er det mer som en trist og grå høst. Syns det er trist det er så stille her inne for tiden, jeg bare har ingen energi. Tenker en del på neste videobloggene mine, men jeg vil jo ikke slutte med vanlig blogging heller. For tiden prøver jeg å redigere de siste bildene fra japan, men det går treigt. Også er jeg med på camp nanowrimo, hvor jeg har satt meg et mål å skrive 30k denne måneden. Det går heller ikke så bra. Alt i alt kunne ting vært litt bedre. I det minste gror avocado-plantene mine.

Som dere sikkert ser så har jeg oppdatert kommentarsystemet. Jeg ville teste ut disqus som så mange andre gjør. Det virker som om det blir enklere for meg å svare på kommentarene deres, og så får dere en mail om svaret mitt! Er ikke det fint? Jeg tror man dessverre må lage en profil for å kunne kommentere, men det tar sånn 5 sekunder og du trenger ikke å gå inn på en annen side. Tror jeg… Men ja, jeg er åpen for forslag. Hvis alle hater det tar jeg det vekk igjen.

IMG_6865

IMG_6870

IMG_6864

IMG_6849

IMG_6854

Noen biler fra en dag det faktisk var sol, og leiligheten våres ble fylt med et helt fantastisk lys.

9 Comments

 1. Lise-Marie Lia

  Tester ut det nye kommentarfeltet, vi får se om det fungerer! Jeg har såå lyst til å plante avocado og se om det gror, selv om jeg ikke liker avocado en gang, heh!

  • Haha! Kanskje du har noen avocadospisende venner du kan rappe det av? For du liker ikke quacamole en gang? Jeg likte heller ikke avocado de første gangene jeg spiste det, syntes det var så rart. Men så fikk jeg det i sushi tror jeg, og da var det kjempegodt.

 2. Jeg synes det blir lettere med disqus og det er ikke stress å fikse profil. Man kan kommentere som gjest også, hvis man vil. Jeg håper du får litt mer energi snart, selv om det er lettere sagt enn gjort. Og så håper jeg sola kommer tilbake igjen!

 3. Jeg er skeptisk til Disqus og andre kommentarfeltting som tvinger folk til å logge inn/opprette profil, men nå skal jeg prøve og se hva jeg synes :P

  • Ja, samme her. Noen sa man kan kommentere som gjest da? Uansett, jeg liker disqus, for den holder oversikt på alle kommentarene dine og gir beskjed om du har fått noen svar – på mail eller med et sånn rødt symbol rett over der man skriver kommentar. Veldig greit! Får aldri med meg om folk svarer ellers.

   • Det gikk ikke an å kommentere som gjest i sta hvertfall :/ Jeg har tilvendt meg vanen med å sjekke blogger/innlegg jeg vet jeg kanskje får svar på, hvertfall de gangene jeg spør om ting :P Kanskje litt tungvindt, men med litt trening synes jeg ikke det er så stress likevel x) Men for all del, greit å få varsel også da (:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.