Moshi 5 år [video]

DSCF5219          DSCF5215

I går besøkte vi denne karen som fylte fem år. Jeg husker ikke om jeg har nevnt det før her, men Moshi bor altså ikke hos oss lengre. Planen var å skrive et innlegg om det, men jeg glemmer det hele tiden. Uansett, i går var det nøyaktig 3 år siden vi hentet ham på Gardermoen. De som fant ham gjettet at han var rundt 2 år da, så nå er han snart gammel mann.

Vi ble servert helt utrolig god mat, og jeg hadde med kake. Sjokoladekake med et lag sjokolademouse og gele på toppen. Ble skikkelig godt! Og jeg lagde pynten selv også, følte meg skikkelig proff da.

DSCF5190          DSCF5196

Det var to måneder siden vi så Moshi sist nå, så var veldig fint å få klemt litt på ham igjen. Men merket også det skal veldig lite til før jeg blir sliten nå, som er ganske frustrerende. Da er det iallfall litt trøst å vite at han er et sted hvor han har det kjempegodt og blir skikkelig bortskjemt med turer og kjærlighet.

DSCF5206

2 Comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.