London dag 5 – Del 1

Untitled

Dette innlegget ble litt forsinket av andre innlegg som måtte skrives og en hyper hund («jeg forstår ikke hva du mener, er det ikke greit at jeg tygger istykker alle tingene dine? hva med å slikke på deg en halvtime i strekk da? eller å legge meg til å sove på tastaturet når du prøver å skrive?»), men her er det endelig: det siste Londoninnlegget! Og dette blir et langt et, så lag dere en kopp te og hold dere fast.

Søndag var planene klare – vi skulle på museum! Og for å komme oss dit gikk vi gjennom hyde park, noe som vi tydeligvis skulle besøkt lenge før. Hadde glemt hvor fin den parken er!

Untitled
Untitled

Tre grunner til at Hyde Park ruler:

1. Trær! Gress! Blomster! Natur!!!

Untitled
Untitled
Untitled
Untitled

2. Hunder! Masse hunder!

Untitled
Untitled
Untitled
Untitled

3. Fugler! Masse kule, fine, morsomme og flotte fugler! (Og er du heldig så ser du kanskje noen ekkorn også!)

Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled

Som dere ser her så hadde jeg det ganske flott, og jeg kunne lett blitt der mye lengre. «Oi, se på den! Og den! Haha, se hva den gjør! Oi, den bråkte fælt. Tror du de er kjærester? OI SE PÅ ALLE SOM FLYR! Wææ, den har bare en fot, stakkars! Oi, haha, se på den lille der! Tror du den er ensom?» Desverre kan man vist ikke bruke en hel dag til å se på fugler.

Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled

Okey, nå føler jeg at jeg må beklage for alle fuglebildene her. Kanskje jeg bør bli flinkere til å kun velge ut noen gode få?

Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
UntitledUntitled

 

Siden det allerede er så veldig mange bilder, og jeg er bare halvveis i dagen, så bestemmer jeg meg for å heller dele dette opp i to. Beklager til alle dere som er lei av ferieinnleggene! Men vær helt ærlig nå: blir det for mange bilder? Jeg har ingen problemer med å forstå at ikke alle syns det er like gøy å se 30 bilder av de samme fuglene fra forskjellige vinkler. Det er litt ekstremt. Så bør jeg jobbe med å kutte litt ned på bildemengden? (Del to kommer snart!)

 

 

This entry was slightly delayed by other posts that had to be written and a hyper dog («I don’t understand what you mean, it’s not okay that I chew on all your stuff? What about licking you all over for half an hour then? Or what about sleeping on your keyboard when you’re trying to write? «), but here it is at last: the last London post! And this is a long one, so get a cup of tea and hold on!

Sunday our plans were ready – we were visiting a museum! And to get there, we went through hyde park, which we should have visited before. I had forgotten how nice that park is!

Three reasons why Hyde Park ruler:
1. Trees! Grass! Flowers! Nature!!
2. Dogs! Lots of dogs!
3. Birds! Lots of cool, sweet, funny and beautiful birds! (And if you’re lucky, you might see a squirrel too!)

As you can see I had a pretty good time, and I could have easily been there much longer. «Wow, look at that! And that! Haha, look what that one does! Wow, they’re very loud. Do you think they’re dating? WOW LOOK AT HOW MANY IS FLYING! Aaaw, it only has one foot, poor bird! Wow, haha, look at the little one there! Do you think it is lonely?» Unfortunately, it turnes out spending a whole day watching birds isn’t very popular.

I feel I must apologize for all the bird pictures here. Maybe I should get better at just pick out a few? And since there are already so many pictures, and I’m only halfway through the day, I decide to split this up into two. Sorry to all of you who are tired of all my holiday posts! But be honest now: it is too many pictures? I have no trouble understanding that not everyone thinks it’s just fun to see 30 pictures of the same birds from different angles. It’s a bit extreme. So should I work on cutting down the number slightly? (Part two coming soon!)

10 Comments

 1. Gleder meg til del to allerede :D Og for all del, mer fuglebilder! Jeg digger fuglebilder! Går helt berserk når jeg fotograferer ender selv :D

 2. Fantastisk! Gleder meg til del 2! Det er herlig med så mye bilder, bloggen din blir en oppdagelsesferd :D Herlig!

 3. Hyde Park er så bra! Klassen min har London-prosjekt nå, og jeg storkoser meg! :) Det er så koselig å skrive postkort, forresten! Det er så sjeldent man får koselig post lenger, så det er en fin tradisjon!

 4. jeg syns det er fint med bilder. du tar så enkle og gode bilder at jeg nyter hvert enkelt. ferieinnlegg er tipp topp!!!!

 5. Elsker engelske parker! De var så mye grønnere enn de norske i mars haha. Det er litt flaut, men jeg vet faktisk ikke om jeg gikk igjennom Hyde Park da jeg var der i år eller om det bare var en annen park. Det var jo liksom grønt og gress go trær da. Og ender haha. Fine bilder! Elsker parkbilder, det kan jeg sitte og se på lenge :D

  • tine katrine

   Hehe. Hyde Park er sykt svær da, største parken i London, så jeg tror du hadde merket om det var den. Og enig, engelske parker er jo skikkelig PARK!

 6. Åååh, pavilijongen i Hyde Park er så fin! For en herlig rundtur i parken!

Comments are closed.