veien til parga

nå skal jeg fortelle om dagen vi reiste til parga! over ser dere oss på vei til gardermoen. det var alt for tidlig, men vi hadde humøret oppe for det om! dette var våres første ferie sammen, så vi gledet oss veldig. (selv om vi har vært i kina sammen så føltes det ikke helt som ferie, da jeg besøkte han, og han var for det meste opptatt med skole.) bildene er forresten tatt med iphonen!

now i’m gonna tell you about the day we travelled to parga! the photo over is take on our way to the airport. a little too early for my taste, but our mood was pretty good anyway! it was our first vacation together, so we were pretty excited.(when we were together in china it didn’t really feel like a vacation, since i was visiting him, and he was very busy with school.) the photos is btw taken with my iphone!

1. russeren gumler frukt på toget. 2. frokost på flyplassen! 3. flyutsikt! 4. flymaten. vi fikk vegansk mat (bortsett fra smøret..), men den var ikke så imponerende. kokte poteter og grønnsaker? litt kjedelig, men kunne vært verre – potetene smakte faktisk godt. (og flymat er vel egentlig aldri imponerende) 5. glad russer med min kindel (han har stjelt den hele juni).6 – 7. endelig landet, hurra!

1. my boyfriend munching fruits on the train. 2. breakfast on the airport. 3. view from the airplane! 4. we got vegan food on the plane (except the butter…), but it wasn’t that impressive. plain boiled potatos and vegetables? a little boring, but it could have been worse – the potatos did taste good! (and hey, i guess airplane food is never that impressive.) 5. one happy boyfriend with my kindle (which he has stolen the whole month). 6-  7. finally landed, yey!

alle bilder – bussturen fra flyplassen til hotellet! en av fordelene med chartertur er at de ordner alt for deg, man trenger bare å møte opp. billig var det også, vi betalte rett rundt 3000 for hele turen (fly + hotell for begge to).

all photos – the buss trip from the airport to the hotell. i like trips where the traveling company organized everything, all you have to do is to show up! and it’s cheap, we payed around 3000 NOK (right under 400 EUR / 500 USD) for the whole trip – airplane tickets + hotell for two persons.

1 – 2. fine bygninger og sitrontrær vi kjørte forbi. 3 – 4. utsikt fra balkongen. 5. vår første middag i parga var kinamat (ja, vi elsker asiatisk mat!). 6-7. vi fikk lykkekaker! på russeren sin lapp sto det «noe på tv vil inspirere deg til å gjøre store ting, veldig snart», haha! (jeg fikk forresten en gang en lykkekake uten lapp inni!!! hadde stor medfølelse for miranda (sex in the city) da)

1 – 2. pretty building and lemon trees we drove past. 3 – 4. the view from our balcony. 5. our first dinner in parga was chinese food (yes, we love asian food!). 6-7. we got fortune cookies! my boyfriend’s said «something on t.v. will inspire you to do great things, very soon», haha! (once i got one without a note inside!!! a little miranda-moment (sex and the city), haha!)

1 – 2. etter middag viste jeg russeren litt rundt. det var hans første gang i parga, jeg hadde vært der en gang før med familien. 3. han kjøpte seg en italiensk softis. (en av de få tingene jeg savner etter å ha blitt veganer – de med sjokoladesmak er sååå gode, beste isen som fins!) 4. kjente litt på vannet. mmm, syden!

1 – 2. after dinner i showed my boyfriend around a little. it was his first time there, i had been there one time before with my familly. 3. he bought a italian icecream. (one of the few thing i miss after going vegan. the chocolate ones taste sooo good, best icecream there is!) 4. tested out the water. mmm!1. solnedgang. 2 – 5. nydelige blomster på vei til hotellet. det var overralt, sååå fine! tok en del bilder av dem i løpet av turen. 6. fjellene rundt parga.

1. sunset. 2 – 5. lovely flowers on our way to the hotel. they were everywhere, sooo pretty! took a lot of photos of them during the trip. 6. the mountains around parga.

1. balkongen, som vi delte med to andre rom. 2. vi hadde et sitrontre! ble like fascinert hver gang en sitron plutselig falt ned. 3. bordet våres. 4. lille badet. 5. soverommet. var positivt overrasket over hvor stort det var! 6. hver dag brettet de håndklene og lakenet på en ny måte (angrer litt på at jeg ikke tok bilde av alle, selv om de ikke var så spennende). 7. gangen. 8. kjøkkenet!

1. the balcony, which we shared with two other rooms. 2. we had a lemon tree! was always facinated when a lemon suddenly fell down from it. 3. our table. 4. the little bathroom. 5. bedroom. was happily surprised on how big it was. 6. every day they folded the towels and sheets a different way (regret a little that i didn’t take a photo of them all, even though they weren’t that exciting). 7. entrance. 8. the kitchen!

 

10 Comments

  1. åå, dette ser superfint ut! og så billig reise! (de er så sjukt søte saman hihi)

  2. that looks sooo nice! makes me want to go to the beach and eat ice cream bare foot in the sun

  3. Altså, for det første: du og russaren er berre utrulig fine. Så, iPhone tar overraskande bra bilder, noko som er veldig praktisk sidan ein ofte har den i nærleiken heile tida (i alle fall eg) i motsetning til andre kamera som tar litt meir plass. Og så har eg framleis sjukt lyst til å reise til Hellas i næraste framtid, Parga verkar skikkeleg fint!

  4. Jaa, det hadde vært koselig:)

    Jeg savner også italiensk is (litt.) Lengter etter varme og strand og bading når jeg ser Parga-bildene dine! Var på båttur i går, men 16,5 grader i vannet frister ikke så veldig…

  5. så sykt billig! jeg var på kreta i 2004 og leiligheten lignet litt på den vi hadde. regner med de fleste leiligheter ser slik ut i hellas. :)

  6. Gøy! Eg er ikkje så veldig sydenmenneske, men kunne godt tenkt meg å dra til Hellas for kulturen og historia sin del.

  7. / jeg har hatt rødt hår mangemange ganger før. jeg synes heller det er vanskeligere å holde på. det blekes så fort i solen.

Comments are closed.