min bursdag, 14 juni

IMG_0017
00.23
rett før klokken slo tolv fikk jeg en melding fra mamma som minnet meg på at jeg hadde bursdag om noen minutter. man glemmer vist slikt når man er på ferie. så da, når klokka da hadde passert tolv, fikk jeg det gøy med å spør russeren «vet du hvilken dag det er i dag?». han stusset litt og måtte bli minnet på hvilken dato det var. (og mens alt dette skjedde lå vi i sengen og så på ‘the holiday’!)

IMG_0018
10.34
russeren våknet og sto opp for å gå på butikken og kjøpe frokost!

IMG_0028
IMG_0031
10.45
jeg sto opp og var veldig spent på hvordan året mitt ville bli etter et lite eksperiment. (legg merke til min solbrente panne, haha. lurer veldig på hvordan jeg fikk det til.)

IMG_0032
10.48
fikk kledd meg også gitt.

IMG_0043
10.53
satt meg ut på balkongen (det eneste stedet internettet funker) og stusset over hvorfor folk på facebook gratulerer meg med dagen når de aldri snakker til meg ellers, og jeg egentlig aldri har hatt noe kontakt med dem. (feks folk jeg har gått på skole med, men så og si aldri pratet med. virkelig, hva er poenget?)

IMG_0045
11.12
måtte på butikken en tur selv da russeren glemte brød. (noe sier meg at det er vanskelig å lage sandwitch uten)

IMG_0047
11.18
bursdagsfrokostbord!

IMG_0048
12.04
nistepakkelaging på gang.

IMG_0049
12.27
jeg fikk glass i foten…

IMG_0052
12.44
jeg overlevde glassdramaet, og vi pakket sakene så vi kunne ta nistepakken med på tur.

IMG_0053
12.49
oppopp masse bakker, og man blir belønnet med…

IMG_0059
12.52
… en skikkelig bra utsikt!

IMG_0447
13.11
godt plassert under parasollen våres.

IMG_0064
13.35
fikk skrevet ferdig kortene, og oppdatert reiseboken litt. og leste i ‘lolita’.

IMG_0065
14.25
plutselig var jeg så trøtt at jeg kunne sovnet der midt på stranden, men av erfaring så vet jeg det ikke er noe god idé å sovne i sola, så jeg prøvde å dra opp energien litt med en sandwitch.

IMG_0068
14.43
…og en dukkert!

IMG_0073
16.49
(nesten) fire timer strandkos holdt for oss den dagen, så vi pakket sakene og satte kursen hjem igjen.

IMG_0075
17.00
på toppen døde vi nesten av varme og tørst, så måtte ha en drikkepause. fant ut at siden det var bursdagen min så kunne jeg for en gangs skyld kjøpe iste. mmm! (jeg fikk ikke mulighet til å nyte hele flasken da russeren drakk den opp når han bare skulle smake litt… jeg furtet over det i flere dager som hevn)

IMG_0086
17.53
etter en deilig nedkjølende dusj og litt hviling i senga var det tilbake på balkongen for enda mer avslapping.

IMG_0095
18.53
fortsatt nesa nedi boka, har bare flyttet meg inn til senga igjen. aircondition <3 IMG_0449
19.26
på tide med middag, så vi gikk ned til havnen. det er vel strengt tatt det som er sentrum av lille parga.

IMG_0457
19.53
noen mener kanskje at man skal spise gresk mat når man er i hellas, men vi mener man skal spise hva enn man har lyst på uansett hvor man er. spesielt når man har bursdag. så da ble det selvfølgelig kinamat, og dette var forreten!

IMG_0458
19.54
her er bursdagsbarnet. nom nom nom! grønsakssuppe og vårruller.

IMG_0460
20.10
og hovedretten! stekte nudler altså, alltid farlig godt.

IMG_0463
20.35
de hadde ‘fried ice cream’, så det måtte jo testes ut! (mest av russeren da dette selvfølgelig er helt vanlig is av melk, men jeg prøvde litt. og jeg syntes det rundt isen smakte veldig som den daimkaken man finner i fryseren, hvis noen skulle lure)

IMG_0466
IMG_0467
21.04
ferdig med middag, og fin utsikt! (veldig flott å kysse til)

IMG_0473
21.13
meg i full gang med å knipse bilder av alle de fine bygningene og plantene.


??.??
og så dro vi for å ta en drink og litt mer tinevennlig dessert (fruktsalat), men dette glemte vi vist å ta ordentlig bilde av (har kun det flotte iphone bildet). det var ikke så spennende, og det tok ikke lange tiden før vi trasket hjem.

IMG_0096
23.13
avsluttet kvelden med lost (like spennende hver gang jeg ser det!).


og det var min bursdag. siden vi gjorde akkurat det samme den dagen som alle de andre, og jeg ikke fikk noe gave eller kake (vegansk kake i hellas var litt for mye å håpe på), så var det ikke så mye bursdagsstemning. men fin dag, det var det!

(nå er jeg forresten i mandal, og har INGEN planer, så da blir det vel endelig litt tid til bloggen. savner veldig å lage noen ordentlige innlegg.)


english:
my birthday in parga. the day didn’t really feel anything special, since we did the same thing as all the other days, and i got no cake or presents. but it was a good day anyway! we had a nice breakfast, i steped on some glas, we walked to the beach, had delicious chinese food for dinner, and ended the day with watching ‘lost’ (which is always amazing no matter how many times you have seen it).

19 Comments

 1. oiii det skjedde mye på bursdagen din.

  kanskje du svettet vekk solkremen som lå helt øverst i pannen?

  ps: det skjørtet er så fint på deg.

  • tinekatrine

   mulig, men jeg gikk med hatt så og si hele tiden… men sikkert det som skjedde.

 2. Idyll, igjen! Hihi, måtte smile litt av 00.23. Og resten også i grunn, for alt verkar så fint, minus glasbiten. Og tenk å kunne få sitje så lenge ein vil på steinane 21.04. Så utruleg vakkert.

 3. elsker håret! og så så det veldig koselig ut, selv om det kanskje ikke var så mye bursdagsstemning. hvis det hjelper hadde jeg nynorsktentamen på bursdagen min. årets nedtur asz. og herregud, jeg ble sulten av matbildene :((((

 4. Åh, jeg elsker sånne heldagsinnlegg som dette! Og det var jammen godt at du overlevde glassdramaet, hehe :-)
  Ser ut som et virkelig idyllisk sted og en bra bursdag!

 5. Hurra for Parga og kinamat;) ser ut som du hadde en veldig fin dag selv om det ikke ble kake! Men det kan vi ordne nå i Mandal:)

 6. så fint det så ut i den byen! ser ut som en herlig ferie. gratulerer med dagen :)

 7. å så fin med krøller!!!!!
  flott bursdag, og BRA ferie hvis alle dager har vært sånn sirka som den her :)

 8. fikk ikke gratulert. facebook nede og du var på ferie. men det kommer gave snart :)

 9. Det hørtes jo kjempeflott ut! Vil virkelig dra på ferie nå. Og Lost er alltid bra. Blir alltid like overrasked over for spennende, trist og kjempefint det er.

 10. // Tusen takk! :D Hehe, ja, jeg skal i alle fall prøve å kose meg…selv om det tordner og lyner….uæh…Trøndelag…

  Hahaha, aww, for et gøyalt innlegg, søte deg <3 Likte det veldig godt. Synes du skriver så fint og morsomt og enkelt men likevel herlig, alltid like gøy å lese hva du styrer med, SÆRLIG på en ferie, iih! <3 Håper du hadde en fortreffelig bursdag! :D (Enig med det der med FB-gratulasjoner……sært.)

  <3 Klemklem!

 11. Forresten glemte jeg å si at jeg ikke tar ‘fullstendig sommerferie’,- jeg svarer på kommentarer og leser jo selvfølgelig de bloggene jeg liker aller best (din blant annet!). Forresten #2, jeg likte det øverste bildet sååå godt, det er bestandig så fint å se kjærestepar som er så glade i hverandre!! Dere er et flott par, virkelig.

Comments are closed.