wangfujing catholic church, beijing

[Innlegget har mistet bildene]

i beijing er det ikke mange kirker, eller andre religiøse bygg. de heier mer på staten der enn de gjør på guder og slikt. men jeg kan over en en dag, og den var ganske flott! var fine trær og slikt rundt den!

tok en titt inni, hvor det ikke var lov å ta bilder, og det var ganske mørkt og typisk kirkete. og oppe ved alteret hang det en svær tvskjerm, hvor det så ut som om det var en gudstjeneste eller noe på gang. ganske sært.

4 Comments

  1. det er så rart at mennesker kan lage noe sånt. fin sak!

    sv: synes du uansett skulle gått for store bilder hele veien, jeg! så kan du lage et design som gjør seg bra for det. lur idé. jeg mente forresten ikke det med fisking så veldig alvorlig. ikke det at jeg tror du trodde det. men i tilfelle :)

  2. Halla! Ser ut til at du hadde det kjempe fint i kina da! Vi må finne på noe en dag. Ta en kaffe eller noe!! klem Kine

  3. Så fin! :-) det er rart hvordan arkitekturen er en helt annen, samtidig som det har fellestrekk.

  4. Nå har jeg sett gjennom alle bildene dine fra Beijing, og jeg må bare si at de er så utrolig flotte :) du er flink! Kjempegøy å se så mange fine bilder fra en tur :)

Comments are closed.