11 Comments

 1. Åh, Tine Katrine, nå er det verkeleg på tide at eg svarer på alle dei fine kommentarane du har lagt igjen hos meg i det siste. 28.September spurte du meg om kor eg hadde kjøpt sånn røyk-ting, eg kjøpte det på ein butikk som heiter game on(link: http://www.game-on.no/smoke_grenade_90sek/P_1695) du kan få det i forskjellige fargar.
  eg er verdas dårlegaste til å svare på kommentarar(flaut), men eg er kjempe takknemlig for kvar einaste kommentar, så eg skal prøve å bli flinkare å svare.
  Eg må berre leggja til at eg draumte om deg her ei natt, eg draumte at eg møtte deg på eit fototreff.(ja, eg skulle ønske eg kunne vore med på dei fine fototreffa dine, men så bur eg alt for langt vekke(trist))

  Du er så heldig som har vore i Kina. eg óg vil!

 2. haha det nederste ser ut som treblokker! men det andre så utrolig godt ut. klarer aldri å spise opp sånne stykker jeg da.

  /ja, jeg tror det blir veldig lenge til jeg går til en dyrepark igjen. har egentlig aldri vært i noe annet enn naturreservater + dyreparken i kristiansand da jeg var liten, så jeg dro litt for å se hva det var og hvordan forholdene var. og det var sikkert naivt av meg og tro det skulle være bedre enn det var, men jeg ble virkelig skuffet over hvor dårlige forholdene var. finnes jo argumenter som at dyreparker får barn i kontakt med dyr som gjør de mer opptatte av naturen og dyrevern, men bunnlinjen er jo likevel akkurat det du sa at ingen bur eller områder er store nok. ALLE dyrene jeg så så ut til å kjede seg noe helt utrolig. da kan man da heller ta med barna sine i naturreservater eller rett og slett lære de at ville dyr er noe som finnes i villmarken, og som ikke hører hjemme i bur.

 3. og det glemte jeg: takk for twitter-followingen! skal finne deg på twitter nå også, leter stadig etter flere folk å følge på twitter.

 4. Det så farlig godt ut. Har ikke spist kake på en god stund nå, sparer opp kaloriene til bursdagen min. Da skal jeg spise en hel oreokake på egenhånd! Neida.

Comments are closed.