de siste dagene

hoi, i dag våknet jeg opp overraskende lite stiv, med tanke på at jeg løp opp og ned den kinesiske mur i går. okey, løp kanskje ikke da.. men ja, er nok takke være at vi var så flinke og strakk ut etter turen i går at jeg kan gå i dag. knærne mine er helt #####!, men jeg kommer meg fra a til b liksom.norskinger på muren altså… turen var veldig flott, det å gå på muren mens man hører på the beatles går ikke akkurat ann å klage på. bussturen som tok tre timer hver vei derimot.. neida, jeg er glad. og ja, det er muren man ser bak den sprikende russeren min. enjoy, for mulig det tar litt tid før de ordentlige bildene kommer på bloggen. jeg er sliiiiiiten!

og det har jeg vært lenge nå. altså, jeg er jo alltid sliten, så når jeg sier sliten betyr det ekstra sliten. for-sliten-til-å-gjøre-noen-ting. for vi skulle egentlig dra dit på lørdag, men så våknet jeg opp kvalm (av slitsomhet, oh yeah!), og samme skjedde på søndag. de dagene + mandag klarte jeg ikke mer enn å dra ut en tur å spise, etter det lå jeg rett ut i senga igjen og følte litt for å spy. veldig gøy, så har hatt noen rolige dager siden forrige onsdag da jeg dro inn til sentrum alene. var nok det som slo meg litt ut (og nei, jeg kommer aldri til å slutte å skryte av det!!!).

så kom tirsdag, og vi fikk endelig dratt oss til ‘birds nest’!! som ikke er et faktisk stor fuglerede, men der OL 2008 var. yey! jeg ser ikke på OL, men…yey! enda en ting jeg kan skryte av. jeg tok ..ikke på bygningen, men var veldig nærme! bevis:


norskinger ved birds nest altså…


så, har dere gjort noe skryteverdig i det siste?
ps: det skal veldig lite til for å imponere meg.

19 Comments

 1. hihi, jeg har sett rompa til kjæresten din!!! :-D
  Så søte dere er altså :-D likte kjempegodt det fine hoppebildet foran birds nest :-)

  Synd at du har vært så dårlig, men helt supert at du fikk til å gå muren før du reiser da :-) Håper at kroppen din er snill med deg resten av oppholdet!

 2. Haha, wickede bilder! Dere er verdens skjønneste! :D Håper du ikke blir for sliten til å nyte resten av oppholdet, og kos deg!

 3. jeg er veldig misunnelig, skulle gjerne ha gått på den kinesiske muren selv. nå synes jeg at kroppen din skal oppføre seg fint den siste tiden i kina, sånn at du orker å se deg om + at du må få den tiden du kan sammen med paul.

  det skryteverdige jeg har gjort i det siste var å få min første gode karakter på en matteprøve (5!!!!!)

 4. Norskinger, altså!
  Eg rakk å gjere lekser og sjå film og vere sosial med fleire i går, det var ganske bra!

 5. jeg har gått til legen :) noe som jeg synes er skummelt.. og jeg skal kanskje begynne å jobbe. æsj, nå hørtes jeg svak ut men whatever. noen ganger må man få falle og slå seg litt :)

 6. Kult!

  Jeg er ganske stolt over at jeg endelig har begynt å svare læreren i timen, uten at hun spør meg spesifikt, og når jeg blir spurt om noe prøver jeg så godt jeg kan å bruke lange setninger på å si det jeg faktisk vil si, i stedet for å tenke på hvordan jeg kan svare så kort som mulig. For meg er det ganske stort. :)

 7. Jeg har vært i Vigelandsparken for første gang! :D Hihi! Ingenting i forhold til å ha vært på den Kinesiske Mur da!!

 8. øøøøh.. synes det er litt skryteverdig at jeg er ferdig med sånn 2/3 av julegavene allerede, og ikke har forlatt stua for å kjøpe en eneste en av dem!

  ..ok, det er kanskje ikke en god ting? IDK, synes det er ganske flott, jeg. :P

 9. Ser ut som russeren våknet ganske fleksibel, også.

  I dag ventet jeg med å spise kaka i kjøleskapet før det var desserttid etter middag.

 10. bildene får meg til å smile. skryteverdig? hm. tok oppvasken istad? klarte å bli frisk fra igår, fordi jeg ikke vil være syk på bursdagen min?

 11. hurra for muren!

  jeg har kommet meg gjennom to uker med eksamener og masse essays og styr, har ikke sovet en hel natt siden natt til søndag så det er jeg ganske fornøyd med!

 12. Flink du e, altso! Eg har ‘kje sånne skryteting endå. Men eg va flink å hadde i spenner i dag tidleg (det va berre det at spennene var ikkje so flinke til å halde seg i håret). Ogso har eg gått i snø.

 13. Imponerende! :D Jeg har trent pilates, og ble ikke særlig stiv etterpå! Og jeg har gått gjennom en skurtreske :)

 14. hi hi må si at jeg digger det bildet av Pål der han viser «muskler» hi hi skikkelig festlig :)
  gleder meg til jul og gutten er hjemme igjen :) blir så kos å få besøk av dere begge igjen og jula er jo fantastisk :)

Comments are closed.