et raskt hei

IMG_2088

.. for å si at nå er jeg veldig opptatt med å si hadet til kina og russeren, så det blir stille her frem til søndag, da skal jeg reise i 15 timer. yey… kommer til å få så sykt jet lag!

så, vil bare minne dere på kina give awayen, hvor jeg trekker en vinner på mandag (og ps: de som ikke har lagt igjen mail, eller en annen måte å bli kontaktet på, blir ikke med i trekningen!!!), og ønske dere alle en supergod helg! så krysser jeg fingrene for at flyturen blir stressfri og at norge ikke er så alt for kaldt.

8 Comments

  1. krysser fingrene for deg jeg også! hurra for null jetlag! (tenker mye på kina om dagen selv. kanskje litt for mye.)

  2. God tur hjem :) Hvis det er noen trøst, synes ihvertfall jeg at jetlagget du får fra øst til vest ikke er halvparten så ille som andre vegen.

  3. sv: Får ikke stipend for det nei, er det som er så ufattelig teit! Hvorfor skal medisinstudenter og andre folk få stipend og ikke de som vil lære språk. Uten språk hadde ikke legene kunne kommunisert engang, haha. Uff, teit.
    Håper du får en god flytur hjem!

Comments are closed.