Om meg og bloggen

Hei! Jeg heter Tine Katrine, bor i Lørenskog rett utenfor Oslo, og er født i 1990. Raringen ved siden av meg er Paul, samboeren min siden 2010. Hjerte hjerte.

Jeg har vokst opp på sørlandet – nærmere bestemt Mandal. I 2009 fikk jeg M.E. og kan derfor ikke jobbe eller studere, eller generelt gjøre noe særlig annet av det jeg har lyst til. Hadde jeg vært frisk og rask hadde jeg vært opptatt med å utforske verden og fotografere mennesker. Nå får jeg dagene til å gå med små gleder som bøker, små kreative prosjekter, utforsking på kjøkkenet, alt for mye internett,  og en god del dagdrømming. Jeg ekspert på å leve lenge på de få gode dagene som dukker opp innimellom, og å holde på håpet om å en dag bli friskere.

Her på bloggen skriver jeg om blant annet det å være veganer, filmer jeg liker, å være snill mot miljøet, om bildene jeg tar og filmene jeg lager, om det å være syk, om mat, om interiør, om reiser… ja, litt av alt, egentlig. Håper dere liker det!

Andre steder å finne meg

Snapchat: tine-katrine
Instagram: tinekatrine og tkfikserlivet
Youtube
Facebook

Min matblogg: Grønt på bordet
Et snapchat-prosjekt: Snapkollektivet

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.