Om meg og bloggen

2016-07-09-19.00.53

Hei! Jeg heter Tine Katrine, bor i Lørenskog rett utenfor Oslo, og er født den 14 juni 1990.

Jeg har vokst opp på sørlandet – nærmere bestemt Mandal. I 2009 fikk jeg M.E. og kan derfor ikke jobbe eller studere, eller generelt gjøre noe særlig annet av det jeg har lyst til. Hadde jeg vært frisk og rask hadde jeg vært opptatt med å utforske verden og fotografere mennesker, men siden jeg ikke kan det får jeg dagene til å gå med små gleder som bøker, alt for mye internett, små kreative prosjekter, utforsking på kjøkkenet, og en god del dagdrømming. Jeg ekspert på å leve lenge på de få gode dagene som dukker opp innimellom, og å holde på håpet om å en dag bli friskere.

Paul er 2 år eldre enn meg. Vi har vært kjærester siden mai 2010, og flyttet sammen august samme året. Han kommer fra russland, har studert kinesisk, og interesserer seg for alt mulig rart. Vi liker å reise og spise, og tilbringer alt for mange timer på sofaen med tvspill og serier.

Her på bloggen skriver jeg egentlig om alt mulig, det er litt vanskelig å putte den under en kategori. Det blir en del bilder, og en del ting fra hverdagen, men jeg liker også å skrive om filmer jeg liker, om det å være syk, om mat, om interiør, om reiser… ja, litt av alt, egentlig.