Nytt design på bloggen!

Bildet for å illustrere hvordan jeg har slitt fingrene av meg!

Som dere ser, så har bloggen fått seg nytt design! Det ser dere best om dere trykker dere inn på forsiden. Er den ikke blitt fint? Jeg er så fornøyd! Designet er fra elmastudi, så akkurat det skal jeg ikke ta æren for. Kostet litt, men verdt hver krone!

Hvis dere merker at en del innlegg er forsvunnet, så er det fordi jeg fortsatt driver og rydder opp i dem. Det å finne ut hva jeg vil ha på denne bloggen er et evig mysterium, men jeg håper at jeg en dag finner ut hva det er jeg egentlig vil med dette lille hjørnet på internett. Kanskje dere har noen ønsker?

Jeg har iallfall en del idéer. Nå er det bare å krysse fingrene for at jeg har energi til å fullføre!

10 Comments

  1. Stine Friis Hals

    Ble skikkelig fint! :D Elmastudio ass, de har så fine themes <3

  2. Så fint det ble! Passet kjempe godt til stemningen du har i innleggene dine :) Selv syntes jeg det er kjempespennende å se hvordan det går med grønnsakene dine, men jeg liker også de andre innleggene som gir et lite innblikk i de andre interessene dine også <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.