Yushima Tenmangu Shrine, Tokyo

Endelig et nytt innlegg fra Tokyo! Denne gangen fra Yushima templet, hvor det foregikk en plomme-blomstring-festival. Jeg viste litt av det i vloggen jeg postet for litt siden. Det er et lite tempel, plassert midt mellom boligblokker og travle veier, så det gir noen veldig flotte kontraster.

           

Det var så mange fine trær, både store og små. Som disse bonsaitrærne! Tenk hvor mange år det må ha tatt å gro dem. Mener å huske at noen av de var 60 år, men skal ikke si det for sikkert.


           

           

           
           
           

            

Det var noen som tok byllupsbilder der, så måtte snikfotografere litt. (Jeg var langt ifra den eneste, hehe.)

            
           

Her er forresten meg om noen år. Foto er visst en populær hobby for eldre folk i Japan. Gleder meg!