Asakusa Shrine, Tokyo

Mer Tokyo! Fortsatt på dag 3, så vi har mye igjen! Også orker jeg ikke å styre så mye med bildestørrelsene, så jeg lar de bare være sånn store. Dere får si ifra om det er veldig plagsomt! Igjen, her er vloggen hvis du ikke har fått sett den.  Vi hadde alt besøkt to tempel den dagen, så var på høy tid med noe mat. Stanset innom et lite vegansk sted som ble drevet av en koselig dame, og maten var både billig og god. Anbefales! (Heter little saebajae, men husker ikke adressen.)   Etter mat var det tid for dagens siste tempel. Asakusa shrine som ligger mitt i Tokyo. Veldig fint, men gan være ganske mye folk der. Var heldigvis ikke så ille denne gangen! Jeg trakk litt god lykke denne gangen. Røyken fra røkelsen er forresten legende, så du kan vifte den på deg der du har vondt. Hvis man tror på sånt da.