Spørsmålsrunde om Japan!

Det er egentlig ikke så lenge siden jeg sa jeg aldri skulle ha en spørsmålsrunde igjen, men siden jeg har et tema denne gangen OG noen å lage den med, så tenkte jeg at det var greit. Spurte på snapchat om det var noe interesse for det (snapper masse på reisen min, følg tine-katrine!) og det var det absolutt. Serena skal bli med, som har bodd i Japan og studer Japansk i noen år, så nå har dere mulighet til å få svar på det meste om Japan. Også kan jeg svare på om det å reise til dette rare landet. Så kom med spørsmål! Om maten og folkene og stedene, om hvordan man får internett og hva smaker vannet og overlever man som veganer der egentlig? Sånne ting, og andre ting.

 

 • Hva er det beste og verste med Japan?
  Hvor lang er egentlig reisen dit?

 • Paul Lobas

  Til Serena: hvordan er det å være utlending i Japan over lang tid?

 • Benedicte Jenssen

  Snakker de lokale bra engelsk i Japan? :)

 • Gry Janet Schøne

  Hva er det vanligste man driver med på fritiden der ?

 • Gry Janet Schøne

  Hva består en vanlig frokost , lunsj og middag av?

 • Lise-Marie Lia

  Hvis du kunne ta med deg en del av Japansk kultur hjem, også etablere det som norm i Norge, hva ville det vært? :D

 • Elsker bildene dine fra Japan! Jeg vet ikke helt hva jeg skal spørre om.. Liker du det? Nye matfavoritter?

 • Paul Lobas

  Hvordan er Japan i forhold til Kina?