Noen julegaver 2016

Julen min var annerledes og fin, og slitsom. Formen er ikke helt på top, men det er jo ikke noe nytt. Den har heldigvis begynt å ta seg litt opp nå. Uansett, jeg vil vise noen av gavene mine, for gaver er gøy. Jeg er ganske lett å gi gaver til. Så lenge det er noe med mummi, så blir jeg glad.

dscf6762

Hadde alle (bortsett fra vinterkoppen) fra før av, men det gjør ingenting. Så er det musematte og strykelapper.

dscf6761

Dette fatet altså. Wow! Håper jeg finner en fin plass til det. Kanskje jeg tør å bruke det også.

dscf6763

Også denne, en kakekrukke. Long story short: de solgte en lignende i Disney Land Paris. Jeg hadde så lyst på den, men bestemte meg til slutt for å ikke kjøpe den. Angret med en gang. Gjett om jeg ble glad da jeg fant en butikk i Norge som også hadde den! (cdon.com altså)

dscf6764

Ellers fikk jeg litt filmer og tvspill, forskjellige krukker til å ha mat i (noe jeg virkelig trenger, serverer alt i plastboller!) og de søteste håndvarmerne.

dscf6760

Ønsket meg praktiske ting også, som denne linsebeskyttelsen. Litt kjipt å ripe opp et slikt fint objektiv. Nå trenger jeg ikke å bekymre meg for det lenger!

dscf6765

Fikk også to sånne her retro-tv-spill-greie. Gleder meg så til å prøve! Spill jeg kan spille sammen med Paul er det beste.

2 Comments

  1. Jeg liker også Mummietrollet. Har ikke så mange kopper enda, men er godt i gang med å samle :-) alle koppene jeg har så langt har jeg fått etter å ha gitt blod faktisk :-P

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.