Plant / Life goal

Hadde ikke gjort meg noen ting om leiligheten så sånn her ut. Har rundt 80 planter nå, så nærmer seg! Fant forresten videon her (en internettvenn sendte den til meg), og her er noen tips til hvordan ta bedre vare på plantene sine. Planter til folket! De som følger meg på snapchat har nok fått med seg at jeg har blitt veldig hekta på å kjøpe planter, og det er veldig gøy når jeg får meldinger om folk om at jeg har inspirert dem til å kjøpe planter også! Jeg skal snart vise dere mine, samlingen har jo vokst veeeeldig siden mitt forrige planteinnlegg.

  • OH MY GAD!

  • Det der var kanskje en smule for mye for meg, men vil absolutt få meg flere planter, synes det er utrolig fint!

  • Stine Friis Hals

    Herregud så kult :D

  • Jeg elsker planter! Er kanskje litt mer moderat, men hei, må være lov :D