Tre bøker jeg har lest i år

Jeg har ikke lest så mye i år. Egentlig burde jeg ha lest rundt 20 bøker nå hvis jeg skulle ha nådd målet mitt, men jeg har ikke lest 10 en gang. Leselysten forsvant litt, men nå er den tilbake. Kanskje jeg klarer å ta igjen det tapte? Uansett, tenkte jeg kunne skrive litt om noen av de jeg likte best. Jeg er ikke noe flink til å fortelle om bøker, men men.

4981

Hver gang jeg leser noe av Kurt Vonnegut tenker jeg at jeg må lese mer av han Kurt. Lettleste og morsomme bøker om et seriøst tema.

tortilla-flat

Noen anbefalte meg denne, men jeg husker ikke hvem. Jeg leste en norsk oversettelse og lånte boka uten å ane hva den handlet om, og ble positivt overrasket. Veldig morsom, og lettlest. Er om en gjeng alkoholikere som finner på mye rart.

18244295

Dette er egentlig bare en tullebok, men jeg vil nevne den uansett. Det er en parodi på YA fantasy, og den er veldig morsom.

Legg meg gjerne til på goodreads så kan vi stalke hverandre der!

4 Comments

  1. Slaughterhouse-five står på vårens leseliste hos meg, men har måttet vike for mitt fokus på å lese bøker av kvinnelige forfattere. Men har hørt mye bra om den, så gleder meg til å lese!

  2. Lise-Marie Lia

    Legger deg til på goodreads! Jeg har også lest alt for lite, med et alt for uoppnåelig leseårmål.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.