Ønskeliste

Jeg har snart bursdag. Har begynt å bli så gammel at jeg må tenke meg om en ekstra gang for å huske hvor gammel jeg er. (Hvilke år er det? Og når ble jeg født igjen? Åja, stemmer.) Uansett, til bursdager må man jo ha ønskeliste! Untitled-2

  • Mummikopper, så klart. Jeg mangler disse tre i samlingen min. Ønsker meg også flere av muggene.
  • Sko! Jeg har bare boots og joggesko. Trenger noe mer vår/høst/sommer-vennlig.
  • Klokke og solbriller fra we-wood. Laget av tre! Jeg ga en klokke av det merket til Paul for noen år siden, og den er så kul!
  • Veske fra Matt & Nat. Lei av vesker som går i oppløsning innen et år, så vil investere i noe litt mer ordentlig.
  • Assasins Creed! Jeg har cravings!
  • Litt forskjellige bøker.
  • Ekstra skjerm som kan kobles til macbooken.
  • Og et 85 mm objektiv, som jeg glemte å lime inn bilder av.

Ikke så mange ting på ønskeliste i år, noe jeg syns er helt greit. Liker å få ting som faktisk kan brukes, og som ikke bare ligger og slenger. Mummikopper tells så klart ikke, de kan ta opp så mye plass de bare vil.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.