Muntlig-praktisk eksamen i Naturfag vgs

Var ikke det en gøy tittel? På tirsdag reiste jeg altså hjem fra Mandal, for på onsdag måtte jeg møte opp på skolen klokka 9 for å høre om jeg ble trekt ut til eksamen. Og selvfølgelig ble jeg det. Og selvfølgelig fikk jeg oppgave om det jeg kunne minst om. Så siden onsdag har jeg lest og lest og lest, planlagt presentasjonen jeg måtte holde og pugget forsøket jeg skulle gjøre. I dag klokka 13.00 var det min tur, og en time senere kunne jeg dra hjem igjen og ENDELIG si meg ferdig med naturfag vgs.

Jeg vil skrive mer om skoleåret mitt, men akkurat nå er jeg veldig sliten. I går når jeg la meg var jeg så stresset at hele kroppen verket. M.E. er så mye mer enn å bare være trøtt, og det har gjort både skolen og eksamen vanskeligere, men til tross for 50% fravær fikk jeg 5 i standpunkt og 4 på eksamen. Og det sier jeg meg fornøyd med. God sommerferie! Ser veldig frem til å ikke tenke på galvaniske elementer og positive ioner.

Snapchat-1628510810851556822Snapchat-5304682992224600110

1 Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.