«Hvem ville du vært?»

spurte jeg når vi var på kino i går og skulle se den nye X-men filmen. Jeg gikk for quicksilver, for han er den kuleste og har de tøffeste scenene. Filmen var sånn helt greit, men innså det var litt for lenge siden jeg hadde sett first class, så jeg hang ikke helt med.

Har dere sett noen kule filmer i det siste? Nå gleder jeg meg til Ghost Busters!

3 Comments

 1. Stine Friis Hals

  Jeg har en svakhet for Marvel (og særlig X-men) og elsker hele greia. Haha! Digger til og med de gamle filmene som jo ikke er særlig bra. Men har du vokst opp med noe har du vokst opp med noe.

  Liker Quicksilver skikkelig godt! Av praktiske årsaker hadde det vært kjekt å kunne teleportere, men syns også Magneto sine evner er veldig kule. Ville i alle fall ikke hatt noe sånn element-greier, eller vært veldig sterk. Med mindre jeg kunne vært Wolverine. For Wolverine er best!

 2. Åh, jeg elsker å leke ‘hvem ville du vært’, kommer sikkert aldri til å føle meg for gammel for det xD Men det er lenge siden jeg så en film da… det var hos dere da vi så Minions-filmen… og da fant jeg ut at jeg heller ønsker meg en minion over det å være en xD Jeg gleder meg til jeg skal tvinge dere til å se Shakespeare-film :D

 3. noctem.nu

  Eg har ikje sett den nye x-men filmen så ane ikje. Men hvis eg sko ha valgt noen fra de forrige så ville eg vært Storm eller hu som har den kvita stripå i håret ;)

  Eg og glede meg te ghostbusters!!! Og Independence Day 2 :D

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.