God fredag

IMG_7357

Jeg savner varmt og fint vær. Jeg savner skolefri. Jeg savner pistasjnøtter. Jeg savner energi. Jeg savner å lese. Jeg savner å reise. Jeg savner å ikke være stresset. Jeg savner ramen fra Japan. Jeg savner Moshi og alle andre firbeinte jeg en gang har hatt et bånd til. Jeg savner stjernehimmelen. Jeg savner hytta. Jeg savner den mummi dvden som bare er borte. Jeg savner Mandal. Jeg savner å ha det ryddig. Jeg savner å blogge jevnlig. Jeg savner å strikke. Jeg savner rutiner.

IMG_7353

 

IMG_7344

IMG_7343

IMG_7337

IMG_7335

IMG_7342

IMG_7333

IMG_7332

IMG_7331

IMG_7347

IMG_7346

1 Comment

  1. noctem.nu

    Eg og savne å blogga regelmessig. Tror ikje eg har gjort det siden 2011/12. Djises. Time flies. Eg savne Haugesund. Eg savne å sitta med Søss og kjenna at det e ok å ikje snakka. Me kan bare sitta der, heilt stille, uten at d føles kleint. Eg savne Roskilde. Eg savne Sandnessjøen. Naturen. Luftå og luktå. Eg savne mamma.

    I et forsøk på å bli flinkare å gi kommentarer kom det ein, kanskje litt lång, kommentar fra meg te deg nuh. Eg har ikje vært så flink å kommentera her. Bloggen din e ein av dei første eg begynte å lesa og eg har lagt kommentarer her oppijønå årå. Men kanskje litt vel sjeldent. I will be better.

    Ha ein fin natt også håpe eg resten av ukå di blir fin!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.