Vlog: En rar introduksjonsvideo

Endelig! Denne videon har tatt så mange timer å lage. Ikke bare måtte jeg filme hovedopptaket tre ganger før det endelig ble bra, men det var en haug andre klipp som måtte ordnes og jeg måtte grave gjennom harddisken min etter nedstøvede ferieklipp. Så denne videoen har alt, altså. Drama, innlevelse, kostymeskift, spenning. Et sted er jeg nesten naken, et annet er jeg en panda. Og ikke minst: BEDRE LYD! Iallfall litt… Driver fortsatt å finner ut av alt det tekniske. Øretelefoner er din venn.

Nå har dere kjempelyst til å se, sant? Bra! Det tar helt av etter et par minutter, lover.

Så langt liker jeg dette lille prosjektet. Det er krevende, men så får man se litt forbedring hver gang, og da blir det verdt det. Gleder meg til å se utviklingen fremover. Kanskje jeg til og med klarer å virke litt mer engasjert i neste video.

 • Jeg ELSKER denne videoen! Selv om det er kjipt at du er syk og sånn, elsker jeg denne videoen. Det er en sånn herlig mix, og du er kjempesøt! Jeg gleder meg til flere videoer i framtiden. Smut smut smut smut smut!

  • tine katrine

   oh, you :3

 • Haha, for en søt video! :)
  Godt jobba, gleder meg til flere videoer.

  • tine katrine

   Ååå, takk!

 • Hehe, fin video! Og imponerende mummisamling ^^

  • tine katrine

   Takk :D Og, eh, hehe. Jeg ble litt sjokkert selv, samtidig som jeg sto og tenkte «hva har jeg glemt?»

 • Jeg elsker deg! <3

  • tine katrine

   Ååå <3

 • Lise-Marie

  Du har så mange mummiting, jeg er ekstremt imponert!

  • tine katrine

   Imponert var jo et fint ord å bruke om galskapen min :3

 • Frimerke

  Minst like god gang nr. 2. Jeg gleder meg til enda flere videoer ^^

 • Denne videoen gjorde dagen min betre! Heilt ordentleg. Du er fantastisk. Spesielt framfor skrivemaskina med pipe!!

  • tine katrine

   Denne kommentaren gjorde dagen min bedre!

 • Du, denne filmen var virkelig helt herlig. Elsker den!

  • tine katrine

   Åååå, takk!

 • for en fin film! jeg ble så glad av klippenga – det var ganske spennende å se på. :)

  • tine katrine

   Takk :D

 • Benedicte Bjune

  Ååå for en kjempefin og hyggelig video! <3 likte den veldig godt!