Vegansk vår

I dag vil jeg tipse dere om en gøy ting som skjer i mars! Norsk vegansamfunn arangerer vegansk vår, som går ut på å spise vegansk i en måned, og jeg håper alle vil være med! Det er bare fordeler med å spise vegansk, og dette er jo en super mulighet til å prøve det ut. De svarer på alle spørsmål og kommer med masse tips til hva man kan spise, så det er bare å kjøre på. Dere kan lese mer om prosjektet på siden deres (hvorfor og hvordan og alt det der), og bli med i eventet på facebook for å få med alle oppdateringer. Det er også et nyhetsbrev man kan melde seg på.

De har alt lagt ut menyforslag for den første uka, og jeg kan virkelig anbefale flyttesuppa. Gleder meg til å teste ut hirsekarbonader, de ser skikkelig gode ut.

17w800Foto: www.veganmisjonen.com

Lykke til dere som velger å bli med! Om man ikke spiser vegansk hver eneste dag, så er ikke det noen krise heller. Litt er bedre enn ingenting, men jeg er sikker på at alle vil fint klarer en måned. Det er enklere enn de fleste tror! Er forresten bare å stille meg spørsmål også.

Og takk for alle kommentarene på videoen min, det gjør det litt mindre skummelt! Blir litt stressa over å ikke vite hva alle de andre som har sett den tenker, men de elsket den heeeeelt sikker. Har planer om å få laget en til snart! 

2 Comments

  1. Jeg har veldig lyst til å kutte ned på kjøtt- og dyreprodukter. Nå spiser jeg egentlig ganske lite kjøtt ubevisst, for kjøtt blir fort dyrt for en stusselig studentlommebok. Jeg bytter ut kjøtt med linser og bønner oftere, og det er en god følelse! Ikke bare er det bra for dyra, men det er også bra for miljøet. Men jeg har ikke utforska det veganske enda. Jeg har ikke satt meg så veldig godt inn i det, hva som er ja-mat og hva som er nei-mat. (Pluss, jeg elsker ullgensere, wæ!) Men har du noen tips til hvordan jeg kan komme meg litt mer inn i det? Noen tips til digge retter jeg kan lage, som ikke er altfor avanserte? Hadde vært spennende å prøvd, og sett hvordan det går :)

    • tine katrine

      Hvis du er med på vegansk vår får du iallfall svar og tips til det meste :) Hva som er ja/nei er ganske enkelt da. Kommer det fra dyr? Hvis nei, så er det vegansk. Og ullgensere kan man strengt tatt strikke uten ull, men det er uansett det siste man trenger å bekymre seg for. Er ikke som om man må kaste alle ullgensere man har fra før av den dagen man bestemmer seg for å bli veganer.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.