Valentinsdag

DSCF0963

For en uke siden feiret vi valentinsdag, og jeg var flink og tok med meg kameraet. Jeg er ikke så veldig opphengt i valentinsdag, men jeg har ikke noe imot feiringen (hvorfor ha noe imot en dag som går ut på å feire kjærlighet?). Vanligvis pleier vi bare å spise litt ekstra god mat hjemme, men i år hadde Paul faktisk planlagt en hel dag for oss. Yey!

Vi startet med å se Deadpool på Ringen kino, og den var kjempebra! Anbefales til alle, også dere som ikke liker superheltfilmer. Denne var vel nesten en parodi på slike filmer, så jeg tror den kan falle i smak hos de fleste. Er nesten så jeg drar og ser den en gang til.

DSCF0962 DSCF0965

Etter filmen vandret vi litt rundt på Grünerløkka, og jeg var flink og husket å bruke kameraet.

DSCF0966 DSCF0971

Stakk innom en kafé for å kjøpe noe å varme oss på. Chailatte laget med vanilje soyamelk. Ikke dumt!

DSCF0972 DSCF0974 DSCF0981 DSCF0984 DSCF0986 DSCF0992 DSCF0991 DSCF0988 DSCF0993

Gikk forbi en stengt Maritabutikk, hvor de alltid har så mye fint.

DSCF0994 DSCF0990 DSCF0995 DSCF0997       DSCF0979 DSCF0998

Til slutt endte vi opp på Sudøst hvor Paul hadde reservert bor. Skikkelig fancy! Der har de en vegansk treretters som jeg har hatt lyst til å prøve lenge.

DSCF0999 DSCF1001 DSCF1009       DSCF1010 DSCF1014

Forrett var maki med sopp, gressløk og litt andre ting. Hovedretten var padthai med tofu. Deserten var tre typer sorbé.

DSCF1015 DSCF1017

Syns egentlig maten var litt skuffende og stusselig, med tanke på at dette skal være et sånt flott sted. Sushien var god den, men litt kjedelig. Naboparet (som ikke spiste vegansk) fikk blant annet sylta ingefær og edamame og annet vegansk tilbehør – hvorfor ikke inkludere det i den veganske menyen? Jeg kunne fint betalt mer hvis det var problemet. Padtaien var ganske sur, og det var nesten bare løk oppi den, pluss et par tofubiter. Hvorfor ikke flere grønnsaker? Gulrot, sopp? Sorbéen var veldig god, men skulle ønske det var litt flere bær til. Et kvart jordbær var litt trist, og noen mynteblader hadde gjort seg. Men! Jeg koste meg, prisen var bra, og jeg kommer garantert til å dra tilbake hvis de får nye retter (de har byttet rundt på dem før, så jeg krysser fingrene).

4 Comments

  1. Synd at maten var skuffende! Ser ut til at det var en fin kveld likevel heldigvis. Og det høres ut som jeg må dra og se Deadpool snart. Samboeren har snakket om det lenge og alle skryter filmen opp i skyene, så det høres jo veldig lovende ut!

  2. Enig, skjønner ikke at man skal ha noe imot Valentinsdagen! Jeg har sjeldent gjort noe stor deal ut av dagen, men er jo greit å gjøre noe ekstra fint for noen den dagen. Ser ut som en fin dag!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.