En videoblogg uten video

friendship-and-whatnot-posed-but-real_22709896036_oBilde for å vise at vi er bestevenner

For rundt et år siden overnattet jeg hos Kjersti, og ganske sent på natta bestemte vi oss for å lage en videoblogg. Problemet var bare at ingen av oss ville være på videoen, så da ble det en videoblogg uten video. Vi fant noen spørsmål på internett som vi skulle stille hverandre, og så skravlet vi i vei. Det ble veldig langt, jeg tror ikke vi kom oss gjennom ti spørsmål en gang. I tillegg har jeg mistet de siste lydklippene, så det slutter litt brått.

Kjersti snyter seg, vi snakker om film i fem minutter og mat i fem andre, det er masse fnising, og vi drikker te. Litt info: Appa er rotta til Kjersti, her er Daniel Radcliffe videoen vi quoter, dette er Iron Bull som Kjersti vil bo på en øde øy med. Enjoy! Vi gleder oss til å høre hva dere syns (jeg blir overraska om noen gidder å høre hele). Kanskje gjør vi det en gang til en gang. Kanskje med video.

good-morning-i-feel-a-responsibility_22114725493_o      DSCF0240

5 Comments

 1. Meget koselig audibel underholdning, selv for en som knapt kjenner de involverte. Det var ingen prøvelse å høre hele :)

 2. Jeg elsker det bildet av meg. Det fanger essensen min.

  Jeg tror jeg ville våget å høre gjennom opptaket om det ikke var så lenge siden – jeg husker så lite! Sånn kanskje annet enn Iron Bull. Jeg vil gjette at jeg også snakker om bra BDSM. Og at det muligens fører til prat om 50 shades of grey.

  Hum.

  Neste gang burde vi snakke om/stille hverandre spørsmål om ting vi er lidenskapelig opptatt av. Eller de flaueste tingene vi har gjort. Eller hvordan det er å være kronisk syk. Eller hva vi skulle ønske vi hadde/visste for ti år siden.

  Kanskje det faktisk blir noe bra ut av det en gang.

  Men vi burde kanskje spleise på en god mikrofon?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.