Tokyo, Japan

DSCF9937

På fredag dro vi til Tokyo. Det tar litt over en time å reise dit med tog, noe som går veldig greit da det er mye å se på ut av vinduet eller på mobilskjermen. Eller så kan man gjøre som femti prosent av de andre på toget – sove!

DSCF9940DSCF9935
DSCF9943
DSCF9944

Første stop var på en vegansk restaurant som ligger på Tokyo station. Maten var helt fantastisk, hadde ikke gjort noe om den lå her i Togane (hvor det altså ikke er noen vegetariske steder).

DSCF9946
DSCF9949
DSCF9951

Etter det dro vi til Harajuku, en kjent handlegate. Jeg merker at jeg har blåst Japan veldig opp i hodet mitt, siden man alltid hører hvor stort alt er. Så jeg trodde denne gaten skulle være lengre, men jeg klager ikke. Vi var innom så mange butikker og det var så mange fine klær, men siden nesten alt fins i kun en størrelse, dro jeg ikke hjem med noe mer enn et skjerf. Snufs.

DSCF9953
DSCF9955
DSCF9956DSCF9957

Etter det dro vi til Shibuya lyskrysset. Igjen, det var mindre enn jeg trodde. Bilder får det til å se mye større ut! Her tok vi en pause på Starbucks (så vondt i føttene!) før vi tittet litt rundt, blant annet på Lush!

DSCF9958
DSCF9960
DSCF9961DSCF9966

Etter det var det plutselig mørkt, og vi dro til Skytree. Det er vel den høyeste bygningen i Tokyo, og her er det kameraet som ikke gjorde en god jobb, for det var virkelig svææært. Ble helt svimmel av å se opp på det.

Skjermbilde 2015-11-16 kl. 08.56.42Skjermbilde 2015-11-16 kl. 08.56.57

Vi dro dit for å besøke mummikaféen. Den var sååå koselig, og de hadde en butikk ved siden av. Penger, hvem trenger det? Tror jeg må lage en veldig lang post etter turen hvor jeg viser alt jeg har kjøpt av mummiting, for de har så mye fint her!

DSCF9967DSCF9968

Vi tuslet litt rundt på senteret der etterpå, og var blant annet innom en Studio Ghibli butikk, før vi dro hjem. Da vi snublet inn døra hjemme var det 14 timer siden vi dro. Gjett om føttene gjorde vondt! Føltes som om jeg bare hadde to kjøttklumper å gå på. Mmm, deilig. Så ja, det var det. Jeg glemmer alt om å ta bilder mens jeg shopper, men det blir nok en Tokyo tur til, så da skal jeg knipse masse!

DSCF9969DSCF9973

3 Comments

  1. Åh! Har så fryktelig lyst til å dra til Tokyo en gang. Nytt mål på «Ting å gjøre før jeg dør»-lista mi: dra til Tokyo. Maten ser utrolig god ut! Og mummikafé?? Så gøy! Ah. Kos deg videre!

  2. Lise-Marie

    Tokyo ser fantastisk ut! Har utrolig lyst til å reise dit. Vil se alt av både den sprø, moderne og fantastiske, gamle kulturen de har :D

Comments are closed.