Malta del 3

Untitled
Mer Mdina, fine utsikter, ny fjong hatt (som passer på hodet mitt i sola), tur med skranglete turisttog, pene kirker og statuer, god mat på vegetarstedet, kaffe på hotellet, tilbake til Mdina neste dag og til katakombene, etterfulgt av romersk museum med fantastisk mosaikk, tur til Valletta, moderne kunst, (kinotur), fine lys i mørket, ny drømmeveske, og en kamerasky fullmåne (over en ikke så kamerasky kontainerhavn). 
  UntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitled
Untitled
UntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitled
UntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitled

2 Comments

  1. Liker bildene :D spesielt de av trange smug/gater og de inni den hulegreia som viser hvor trangt det er ^_^

Comments are closed.