Malta (del 2)

Untitled

Skjellplukking, strand- og gatevandring, fruktjakt, soyamelk på den lille lokalbutikken, fargerike båter, småfisk i havet, palmekos, vakre blomster, kattekos, tur til Mdina (som vist skal være maltas fineste by) og verdens minste (liker jeg å tro) naturhistorisk museum. Malta er ganske fint, og i morgen må vi si hadet.

UntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitled
UntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitled

5 Comments

  1. Ser ut som om dere har hatt en kjempefin tur. Nå får jeg også lyst til å reise på ferie!!

  2. Så mange flotte bilder!! Skattejakt, sommerfugler og puser.. Så mye fint!! Takk for at du deler:-)

Comments are closed.