Birzebbuga, Malta

I går landet vi på Malta, og akkurat nå ligger jeg i senga på hotellet våres i Birzebbuga. Vi valgte å bo i denne byen fordi vi liker det stille og rolig, men mulig vi «overdrev» litt. På den andre siden så kom vi hit på palmesøndag, og dette er et veldig katolsk land, så førsteinntrykket blir kanskje ikke så riktig da. Alt var iallfall stengt i går, og byen virker nesten litt øde. Var noen restauranter åpne da, men så langt har vi ikke fått noe godt mat. Kjedelig kinamat med 3 dl olje og pizza som var helt svidd på bunnen. Krysser fingrene for at det blir bedre! Hotellet er i det minste veldig fint, og det er varmt nok til å gå i t-skjorte. Skal med andre ord fint klare å slappe veldig av! 
Har noen av dere vært i Malta? Kom gjerne med tips til hva vi kan gjøre. I dag tenker vi å dra til Valletta, hovedstaden. 

2 Comments

Comments are closed.