siste brusseldag / første londondag

Det å få hund snur virkelig hverdagen på hodet! Ikke at jeg ikke forventet det altså. Ting går veldig fint her, bortsett fra den ene turen til dyrlegevakten (ops). Driver fortsatt å prøve å finne ut av nye rutiner, det er enda litt uvant å plutselig skulle huske å mate og tilfredstille noen andres behov. Så langt har det gått ut på at jeg husker å mate og alt som må gjøres med Moshi, men glemmer helt at jeg også må spise og gå på do innimellom. Finner forhåpentligvis ballansen snart! Her er iallefall et kort innlegg om vår siste dag i Brussel, og den dagen vi reiste til London (tirsdag den 26 april altså, dette går litt tregt).

 

Etter å ha pakket ferdig og forlatt hostellet postet vi først noen postkort før vi satte oss på en kafé. Det var en del timer til toget gikk, så det var bare å begynne å slå ihjel tid!

siste1 siste2

Etterhvert begynte det å bli litt vel folksomhet der, så vi rullet koffertene våres videre. Tittet litt på fine ting i gatene før vi endte opp på en pub, hvor en søt liten hund løp rundt.

siste3 siste4

Etter å ha sittet der litt begynte vi å bevege oss mot togstasjonen, og på veien gikk vi innom Mr. Falafel. Veldig greit og billig sted. Man får en pita med falafel i, og en plastikkskål som man tar med bort til salatbaren, hvor man kan forsyne seg med hva man vil. Kostet under 40 kr!

siste5

Så dro vi til togstasjonen, og plutselig var vi i London! Tenk om vi kunne reise samme strekningen på 2 timer i Norge! Kameraet ble vist liggende i sekken hele den dagen, så dette er de eneste bildene jeg har å vise. Etter å ha ankommet London dro vi til hotellet, og der ble vi resten av kvelden, bortsett fra når vi dro på dagligvaren for å handle inn litt mikrobølgeovnmat.

siste6

Sånn! Et Brussel-innlegg til, så skal jeg vise dere London.

Getting a dog really turns your life upside down! Not that I didn’t expected that. Things have gone very well, except from the one trip to the night vet (ops!). Still trying to figure out the new routines, it is a little unusual to suddenly have to remember to feed and satisfy someone else’s needs. So far it has been that I remember to feed and everything else that have to be done Moshi, but completely forgetting that I too have to eat and go to the bathroom once in a while. Hopefully I’ll find the balance soon! But here is a short post about our last day in Brussels, and the day we went to london (that was Tuesday the April 26, this is going a bit slow).

After we had finished packing and left the hostel we first posted some postcards before we went to a cafe. There were a number of hours until the train left, so we started killing time! After a while it started to get a little too crowded there, so we rolled our suitcases on. We looked at some nice things in the streets until we ended up at a pub, where a cute little dog was running around. And after sitting there for another while, we started to move towards the train station, and on the way we went to Mr. Falafel. Very ok and cheap place. You get a pita with some falafels in, and a plastic bowl that you takes to the salad bar where you can help yourself to what you want. Just 4 euro!! And then we finally went to the train station, and suddenly we were in London! Imagine if we could travel the same distance in 2 hours in Norway! My camera was lying in the bag the whole day, so these are the only pictures I have to show you. After arriving in London, we went to the hotel and stayed there the rest of the evening, except for when we went to the store to buy in some microwave food. Tada! Just one more Brussels-post left, and then I’ll show you London.

3 Comments

  1. Ikke lett å plutselig få så mye ansvar og en som trenger deg såpass mye som en hund! Finfine bilder også! :)

  2. Jeg vet at det er farlig å titte innom bloggen din i fare for å bli sulten, og det var det jammen meg denne gangen også. Så mye god mat! Og gratulerer så mye med hund! Gleder meg til å høre med om han og se mange fine bilder :D

Comments are closed.