London dag 4

Untitled

Vi bestemte oss for å dra til Borough Market, som for det meste er et matmarked. Veldig mye kjøtt og ost, så det var ikke det koseligste stedet for en veganer å være (et sted hang det hele harer fra taket). Det var også veldig mye folk. Men de hadde heldigvis noe spesielig, og mye fint å se på.

Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
UntitledUntitled
Untitled
Untitled
Untitled

Vi smakte på cider. Grøss!

Untitled
Untitled
Untitled

Spiste en helt fantastisk grønn currysuppe!

Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled

Se på det brownietårnet!

Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled

Selv om vi egentlig ikke hadde rukket å bli sultne bestemte vi oss for å prøve en veganburger også. Den var god, men suppen vant!

Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled

Var mye fint å se på rundt markedet også.

Untitled
UntitledUntitled
Untitled
Untitled
UntitledUntitled
Untitled
Untitled

Etterhvert tok vi t-banen til andre siden av byen, og når vi kom ut av stasjonen var himmelen rar, og lyset fint og skarpt.

Untitled
Untitled
UntitledUntitled
Untitled
Untitled

Målet var VX, en liten vegansk butikk med litt sko, litt klær, litt mat og litt av alt egentlig.

Untitled
Untitled
Untitled

Etter det dro vi tilbake til hotellet. Først var vi innom starbucks, og de gjorde en feil med den ene bestillingen som gjorde at vi endte opp med en ekstra gratis. Syns det så litt komisk ut å bære på så mange kopper.

Untitled

Og så gjorde vi sikkert noe mer, men kanskje ikke fult så spennende siden jeg ikke har noen bilder av det. Er litt ute av trening når det kommer til å dokumentere alt.

Untitled

We decided to go to the Borough Market, which for the most part is a food marked. A lot of meats and cheese, so not the best place to be for a vegan (one place whole hares where hanging from the roof…). There were also a lot of people. But they luckely something eatable there, and a lot of pretty things to look at. We tried the cider. Grose! And we bought the best soup ever, a green curry soup. Notice the brownie tower! Even though we didn’t have time to get hungry again we decided to try a vegan burger. It was good, but the soup won. There was a lot of nice things to look at around the market too. After a little while we took the subway to the other side of town, and when we got out of the station the sky was weird, and the light sharp and pretty. We went to VX, a small vegan store that sells a little of everything, kinda. Then we went back to the hotell, after stopping by starbucks. They made a mistake with our order, so we ended up with one extra for free. Felt kinda funny carrying all those cups. And then we probably did something more, but maybe not that exciting since I didn’t take any photos. Ops!

8 Comments

 1. Vakre bilder, nå fikk jeg skikkelig lyst på fetafylte oliven, nam! Har et spørsmål som kanskje er litt privat, men jeg lurer litt på hvordan du hånterer personlig økonomi. Alle disse herlige og dyre reisene du er på, er du flink og nøye med eventuelle budskjetter hjemme eller har du høye lønninger etc? :) Som sagt, dette er en privatsak og jeg forstår om du vil la være å svare, er jo ikke noe andre trenger å vite. Fortsatt god tur! bildene er herlige :)

  • tine katrine

   Dette er jo første reisen min på 9 måneder, så vil ikke si jeg reiser så mye :) og heller ikke dyrt, man får billige billetter til både London og Brussel. Jeg lever på «minstelønn», rett under 10,000 i måneden. Så går det bare på prioritering egentlig. Jeg shopper sjeldent, drar aldri ut på byen, spiser lite ute og bruker generelt lite penger på ting, så da blir det mer penger til reise :)

 2. / Det er omtrent fem personer som leser bloggen min og alle sammen klager på at jeg er usunn og spiser for lite, så jeg tror egentlig ikke noen av dem kommer til å bli inspirert til å gjøre det samme. Men jeg tar poenget ditt. Jeg skal ikke skrive om hvor mange kalorier jeg spiser på bloggen min fra nå av.

 3. fant nettopp bloggen din, og fy fader så fin den er. skal til london i juni, og etter å ha bladd gjennom alle london-innleggene dine må jeg si at jeg gleder meg mer enn mest nå.

  • tine katrine

   Takk takk! Og heldige deg, London er magisk :)

 4. / Jeg jogger minst tretti minutter hver dag og jeg går en god del hver dag for å komme hjem fra jobben så jeg beveger meg i hvert fall nok.

  Heter Rainysister på Instagram. Er litt avhengig haha.

Comments are closed.