London dag 1

Igjen ble det første bildet av mat, denne gangen frokosten på ‘Inspiral’ som ligger i camden, et helvegansk sted med veldig mye fristende på menyen.

IMG_3864
IMG_3865

Vi gikk for en «tradisjonel» engelsk frokost, var utrolig godt!

IMG_3860
IMG_3861
IMG_3862

Etterpå gikk vi rundt i markedene, noe jeg egentlig syns er veldig oppskrytt. De har noen fine ting, men det er så tydelig at 90% av det kommer fra en plass i asia, og når man ikke vet så mye om hvilke arbeidsforhold tingene er blitt laget under mister jeg helt lysten til å kjøpe noe.

IMG_3868
IMG_3871
IMG_3872
IMG_3875
IMG_3877
IMG_3883

Vi fant en liten bod som het ‘cookies and scream’ hvor alt var vegansk. Luksus altså! Kjøpte oss milkshake og kake, som ble alt for mye søtt for meg (pluss jeg er egentlig ikke noe glad i vaniljeis. sorry verden!). Men var godt, pluss dette var vel første gangen jeg drakk milkshake siden jeg kuttet ut melk (som vel er snart 3 år siden nå tror jeg).

IMG_3881
IMG_3882

Etterpå tok vi tbanen til Soho slik at vi endelig kunne spise på et sted jeg hadde drømt om i flere måneder, nemlig ‘Jai’. Vegansk asiatisk mat til en billig penge. Jeg kunne levd på grisete kinamat, blir aldri lei!

IMG_3887
IMG_3888
IMG_3894
IMG_3896
IMG_3897
IMG_3898

For en gangs skyld tok jeg ikke bilde av maten, og etterpå endte vi med å gå igjennom kinatown på vei til t-banen. Neste stopp…

IMG_3902
IMG_3903

Mummibutikken! (Lurer på om jeg noen gang slutter å bli så glad for mummiting, det hele er egentlig litt latterlig.)

mummi3
mummi2
mummi1

Etter å ha brukt litt for mye penger der dro vi til Whole Foods, som er en fantastisk matbutikk. Der har de mye rart og flott (feks en muesli bar, hvor man kan blande sin egen muesli!), og et utrolig bra utvalg på vegetarmat. Og prisene er jo himmelen i forhold til hva det koster i Norge!

wholefoods1

Etter det tok vi t-banen, hvor vi oppdaget morsomt speilbilde og engelsk Nemi, tilbake til hotellet og slappet av resten av kvelden.

london1

First London day! Started it with eating breakfast at ‘Inspiral’ in camden before we walked trough the markeds. (Didn’t feel like buying anything since I imagined most of the stuff is made under bad conditions for the workers.) Had some cake and my first milkshake since I cut out milk (almost 3 years ago) at ‘Cookies and scream’, before we went to soho to eat at ‘Jai’ – cheap Chinese buffé, so good! And thats 3 vegan places in one day, what a luxury! After that we walked through china town before we went to the moomin store, yey! (Wonder if I’ll ever stop loving the moomins, it’s starting to get a little silly…) Then we went to Whole Food which is an awesome food store, and then back to the hotel. Nice first day!

19 Comments

 1. haha! elsker bildet dere tok på t-banen :D
  og ååå mueslibar høres fantastisk ut. har du prøvd det?

  • tine katrine

   nei, jeg prøvde meg ikke på mueslibaren, var så mye annet som fristet mer.

 2. så supergodt ut :) mattilbudet i norge høres jo ganske grelt ut, gruer meg til det! bruker du aldri mandelmelk, kokosmelk eller lignende forresten? siden du sa du ikke har drukket melk på tre år. forresten! hvis du ikke allerede har prøvd det så laget jeg akkurat vegansk sjokoladepudding («mousse», men uten eggehviten syns jeg det ble mer som enn pudding) av avokado, kakao etc. det var utrooolig godt anbefales! jeg brukte denne oppskriften men lagde bare selve moussen ikke bunnen og sausen: http://www.thisrawsomeveganlife.com/2012/09/raw-chocolate-mousse.html#.UXCTBRG9KSM

  og heeelt enig om grisete kinesisk mat… sitter atm og spiser superbillige kinesisk chow mein nudler, best.

  • tine katrine

   joda, mener melk fra dyr når jeg skriver melk :) vegansk milkshake får man ikke akkurat tak i i norge, og jeg har aldri samlet meg til å lage det selv bare. går mest i soya- og rismelk her!

 3. London is amazing :) One of my favorite cities. Seeing you pictures makes me want to go there now!

 4. Fine bilder med mange fine detaljer! Jeg var også i London for en stund siden. Bodde faktisk veldig nærme den «Dominion» ved Tottenham Court Road (så forresten «We will rock you»-musikalen der også) :) Kjempefint!

  • tine katrine

   ja, skulle gjerne hatt den butikken i norge. med de samme prisene, hehe.

 5. For en nydelig by! Jeg har vært i London en gang, da var jeg hele 6 eller 7 måneder, såå ja. Jeg blir forresten alltid så sulten av å lese bloggen din, namnam!

  • tine katrine

   Haha, er en del som har sagt det i det siste. Satser på at det er en bra ting?

  • tine katrine

   Bra jeg ikke er den eneste. Føler alle rundt meg er helt «HÆ, liker du ikke vaniljeis?! Den er jo BEST!»

 6. Ah, eg får nesten alltid reisefeber og ein merkeleg sterk lyst på mat når eg blar gjennom bloggen din! Du er forresten veldig flink til å ta bilder, eg blir like imponert kvar gong.

 7. Ååh, eg saknar Inspiral! Og Mummibutikken! Og London og England og å reise og alt! (Det tar på å vere anglofil OG veganer. :P)

Comments are closed.