Brussel street art

IMG_3539

Jeg tenkte det ville være fint med et lite samleinnlegg til all den fine gatekunsten rundt i Brussel. De har nemlig veldig mange vegger hvor det er malt hovedkarakterene fra Belgias mest populære tegneserier. Det skal vist være over 50 stk, så det var nok en god del vi ikke fikk med oss, men her er noen av dem pluss litt andre småting. (Innser at jeg ikke hadde så mange bilder som jeg trodde, og at dere alt har sett de fleste, men det gjør vel ingenting!)

4
IMG_3524
3
IMG_3523
2
IMG_3526
Untitled-1
IMG_3666
1
Untitled
Untitled
Untitled
11
Untitled
IMG_3534

Just a collection of some of the street art we saw in Brussels. They have a lot of walls (over 50!) where they have painted the main characters of the most popular comics in Belgium. Realised that I’ve showed you most of these before, but I guess you don’t mind, right?

6 Comments

  1. Latterlig fine de grisene! Håper du fikk protestert for meg og på ‘Ja til sirkus uten dyr’-demoen. Jeg LOVER å bli med neste gang ;)

    • tine katrine

      Ja! Tenk hvis taggere heller kunne lage sånt rundt forbi istedet for å skrive stygge ord på fine bygninger.

Comments are closed.