ut på tur!

IMG_3380

Nå kommer stormen! Jeg og Paul har pakket koffertene, og i dag setter vi oss på et fly. Endelig! Det skal være internett der vi skal bo, så forhåpentligvis får jeg blogget litt (spørs bare hvor stabilt det internettet er). Noen som vil gjette hvor vi skal?

Now it’s time for the plunge! Paul and I have packet our suitcases, and today we are getting on a plane. Finally! It’s suppose to be internet where we are staying, so hopefully I’ll be able to blog a little. Anyone want to guess where we are going?

IMG_3382

  • afrika eller england eller frankrike!

  • SNCF tickets… France! :)

  • Gøy! Eventyr! Håper det er et varmt sted!

  • :)

  • Goood tur! :)

  • God tur!

  • Jeg tror jeg vet hvor dere skaal:))

  • Gooooooood tuuuuur! :D Håper dere koser dere masse :D

  • Nederland?

  • Reise er BEST! God tur!