parga, del tre

en annen ting vi gjorde i parga var sightseeing! okey, egentlig ikke. vi hadde planlagt å ta en båttur eller to, men hver morgen når alarmen vekket oss tidlig slik at vi ville rukket disse båtene, så var det så mye mer fristende å bare sove videre. så da gjorde vi det. båtturer kan vi ta en annen gang. så den eneste sightseeing vi fikk gjort i parga var å gå en tur opp til noen ruiner/borg. den ligger mellom begge strendene, og litt høyt oppe, så man får fin utsikt. vi gikk dit for å se solnedgangen, men den rakk vi selvfølgelig ikke…

(ignorer hvor latterlig skarpe noen av bildene er, jeg glemte i farten at flickr likte å gjøre sånt med bildene…)

IMG_0243
IMG_0244
IMG_0250
IMG_0253
IMG_0249
IMG_0256
IMG_0265
IMG_0263
IMG_0259
IMG_0255
IMG_0269
IMG_0490-Edit
IMG_0270
IMG_0297
IMG_0299
IMG_0300
IMG_0301
IMG_0304
IMG_0307
IMG_0310
IMG_0314
IMG_0328

det er borgen man ser på det siste bildet. var en ganske fin tur selv om vi gikk glipp av solnedgangen. og her er meg, for å bevise at jeg faktisk var med på turen:

english:
the only sigthseeing we did in parga – a walk in the old fortress (picture before the last). we were supose to see the sunset, but we didn’t make it. turned out to be a nice trip anyway! (ps: flickr did some crazy sharpening on some of the photos, so just ignore that)

22 Comments

 1. du tar alltid så nydelig bilder! fine farger og liker stemningen så godt

 2. Sånn sightseeing er det alltid verdt å prøve seg på! Så herlig utsikt :D

 3. Åh, blomsten med de lilla… tentaklene? stilkene? hårene?.. uansett.. Den var skikkelig fin!!
  Fine Bilder ellers også altså :-)

 4. er så koselig å se på pargabildene du legger ut. var der selv for et par uker siden, og er så gøy å kjenne seg igjen

 5. den byen ser sjukt vakker ut! og så tar du så ulovlig fine bilder, vet ikke hvordan jeg skal få sagt det med ord, men de er så vakre! lys, fokus, motiver, farger, alt treffer deg(meg) i hjerterota!

 6. naivepop

  Åå, elsker Parga-bildene. Skikkelig nydelig!

 7. Så utrolig fine bilder, det ser helt nydelig ut der. Jeg drømmer meg helt bort i alle disse ferie-innleggene…vil også på ferie!! Heldigvis skal jeg snart på fjelltur, til Snøhetta, det blir jo spennende. Ikke akkurat syden, men likevel, blir greit å komme bort litt. :)

 8. du er jo helt sjukt god til å ta bilder. virkelig imponerende!

 9. Nydelig! Det gjør ikke noe at dere ikke rakk solnedgangen, lyset i disse bildene ble uansett vakkert!

Comments are closed.