parga, del en (?)

her er en liten smakebit fra parga (i hellas), følte det var på tide. har ikke helt klart å bestemme meg for hvordan jeg skal dele det opp innleggene, blant annet fordi vi brukte to forskjellige kameraer (+ iphone) som alle gir forskjellige format på bildene. så å putte det i samme innlegg blir jo bare rot (jeg vet, det er bare hodet mitt som er litt rart). så skal jeg dele det opp, eller smelle alt i et? skal jeg lage en egen mat-post? skal jeg dele det opp dag etter dag? skal jeg redigere bildene i farger eller svart/hvitt? skal jeg skrive noe om det vi faktisk gjorde (altså ingenting)? skal jeg vise frem hotellet? og hvorfor ser jeg rar ut på alle bildene?

altså, mange viktige spørsmål som må besvares, men her er en liten begynnelse!

IMG_9961
IMG_9966
IMG_9967
IMG_9970
IMG_9975
IMG_9979
IMG_9980
IMG_9983
IMG_9986
IMG_9989
IMG_9990
IMG_9988
IMG_9992
IMG_9994
IMG_9995
IMG_9999
IMG_0001
IMG_0008
IMG_0358
IMG_0012
IMG_0011

english:
some photos from our trip to parga (in greece). more will come when i find out how i want to «organize» the pictures and posts.

17 Comments

 1. Herlige Bilder! Bildene bør i hvertfall være i farger, mener jeg.

 2. Herlige bilder så langt, iallfall! Uansett hvordan du finner ut at du vil dele opp bildene.. kom med dem! :)

 3. Hahaha, jeg liker dette :-) Ikke tenk så mye, bare legg ut. Det er fint uansett!
  Jeg tror forresten du blander rar med søt!

 4. Therese m

  Du ser ikke rar ut, du er veldig søt når du smiler :)

 5. den plassen så nydelig ut, jeg er sååå sydensyk og har såå lyst og dra til syden!

 6. åå så mange fine bilder! jeg vil se mer mer mer mer
  jeg fikk kortet ditt i dag, og du har rett: for en fantastisk flott by!

  (og så elsker jeg innlegg som handler 100% om mat – særlig hvis det er mat man spiste når man var på ferie. så ja, gjerne!!!!)

 7. Søt du er! Den plassen der så superidyllisk ut.

  Haha, kjenner til den problematikken. Du kan jo for eksempel dele opp dag for dag? Så slipper du å tenke så mye mer over det. Og kanskje en egen matpost? Og litt svart/hvitt, litt farger. Og så er det ikke så farlig hvordan bildestørrelsene er i forhold til hverandre :)

Comments are closed.