london, mat

dette er egentlig helt poengløst, viste seg at jeg ikke tok så mange matbilder, jeg var litt lat (/sliten). og det angrer jeg jo på nå, for jeg spiste sååå mye godt, og jeg liker bilder av mat. en lærelekse til neste reise altså!


Jai – 33 old compton street, i soho
vegansk kinesisk spis-hvor-mye-du-vil for litt under 70 kr.

de har veldig mye forskjellig, mye seitan og tofu, nam! det teite er at de prøver å få det til å ligne kjøtt, og det syns jeg er litt unødvendig. jeg spiser ikke lam, så hvorfor kalle en vegansk rett for «lamme»kjøtt? jaja, det meste smakte veldig godt, uansett hva de kalte det. de hadde til og med noe som skulle ligne reker (smakte verken reker eller godt).

IMG_7182
IMG_7183
IMG_7178
IMG_7179


inSpiral – 250 camden high street, i camden
vegetarisk kafé med mye forskjellig!

mye sunt, hadde kaker og ting uten sukker og gluten. og de hadde vegansk is! fikk ikke smakt på det da, for maten vi spiste mettet mer enn nok. var der to ganger, før og etter vi hadde gått igjennom markedene. var veldig fint plassert også, var utsikt over kanalen! (er den grønne tingen over båten)

IMG_7201
IMG_7207

først hadde vi vegansk bagel og smoothie, var sååå godt. fylt med nøtteost og avocado og masse digg!

IMG_7200

og etterpå lasagnen, som var glutenfri også om jeg husker rett. (ble anbefalt den av hun som anbefalte stedet i kommentarfeltet, takk!)

IMG_7229


husker ikke hva det het – en plass i quensway, rett ved hotellet
første stedet vi spiste, etter å ha stått opp fire om morgenen for å rekke tog og fly og hele pakka. var ganske sultne, så vi gikk inn på det første og beste vi fant: et taiwansk sted. (eller var det thailandsk?) var ikke et vegansk sted, men de hadde noen veganske rettet. var veldig godt!

IMG_7139
IMG_7138
IMG_7142
IMG_7141


og det var det. som jeg sa: totalt meningsløst. men, for å gjøre det litt mer meningsfylt tenkte jeg at jeg kunne ramse opp de stedene jeg hadde tenkt å besøke, men aldri fikk tid til. smart!mildreds – 45 lexington street, i soho
www.mildreds.co.uk
et av de vegetariske stedene som ikke kjører «spis hvor mye du vil kinesisk mat!». skal ha burgere og paier og pølser og… ja, mer engelsk mat.

tibits – 12-14 heddon street, nær piccadilly circus
www.tibits.co.uk
vegetarisk buffe hvor man betaler etter hvor mye mat man tar (de veier den). skal ha mye forskjellig å velge i, varm og kald mat.

saf – 152-154 curtain road (tror det er to stk, sjekk websiden)
www.safrestaurant.co.uk
rå mat, nam!

luardos – whitecross street market
www.luardos.co.uk
burritos solgt ut av en bil, kule biler! de har en vegetarisk, og er litt usikker på om den faktisk er vegansk. bare en måte å finne ut av det på!

ms cupcake – 408 coldhabour lane, brixton
www.mscupcake.co.uk
vegansk bakeri, hurra! skal vist ha glutenfrie ting også. leste anbefaling her, skal vist være heftig bra.

peking palace/loving hut – 669 holloway road
lovinghut.co.uk
vegansk asiatisk restaurant som ligger litt utenfor sentrum, men skal vist være verdt turen ifølge denne anbefalingen. hvis man skal til camden kan man dra dit etterpå, er bare å hoppe på tbanen igjen og reise noen stopp videre.


det får holde. jeg pleier å bruke happycow.com til å finne spisesteder når jeg skal nye steder. de viser også sånne helsebutikker. mat alstså! <3 og nå er jeg muligens ferdig med londoninnlegg, jeg er litt usikker på om jeg skal vise de andre tingene jeg kjøpe (ikke-mummi-ting altså).

english:
the three places we dined at in london (i didn’t take that many photos, that’s why it’s only three, haha), and some places i wanted to visit but didn’t have time for. a mini london-vegan-food guide, kinda. happycow.com is the place to go if you’re looking for vegetarian/vegan places to eat. and this was maybe the last london-post, not sure yet if i’m gonna show the other things i bought (beside moomin stuff).

14 Comments

 1. åh, jeg likte det ved elva, dit vil jeg neste gang jeg er i london!

  forresten, de selger pok choi på sagene frukt og grønt, tror jeg. kan undersøke nærmere.

 2. Fantastisk fine bilder! Tok altfor lite av alt da jeg var i London, men innimellom blir man bare så opptatt av å leve! Og det er jo for så vidt bare bra :)

 3. Åh, nå tror jeg jeg må gå på kjøkkenet å få sammen noe mat med en gang!

 4. Ikke poengsløst dette her, var jo mange fine bilder av digg mat, og gode beskrivelser :-) Ble skikkelig sulten!

 5. Takk for spisetips og stilige, sultfremkallende bilder!
  Forresten: Du leser The Bad Beginning! Her måtte jeg legge bånd på meg for ikke å skrive med caps lock på. Unfortunate-serien er en av mine absolutte favoritter, håper du liker den! Ååååh, hvis du får mersmak så er jeg nesten misunnelig, for da har du ytterligere tolv bøker foran deg som du kommer til å elske. Var bare det.

 6. Dette passet jo veldig bra nå like før jeg drar! Jeg er ikke veganer, men det hadde jo gått an å testet ut noen av disse stedene likevel. Takk for tipsene i innlegget mitt forresten, må nesten lage en liten liste med stedene jeg må innom :)

 7. Det var jo mye som så veldig godt ut! Men enig i at det er litt rart det der med å skulle få veganske produkter til å ligne på kjøtt, husker jeg var på en restaurant i Kina som drev med samme greia. Enig med deg i at når jeg ikke spiser kjøtt så vil jeg jo ikke innbille meg at jeg spiser det heller. Eneste unntaket er ‘chorizo pølsene’ til wheaty spacebar eller hva det heter, de er sååå gode!

 8. Så spennende! Flotte bilder og masse yummy mat :) Ble jo mer sulten enn det jeg var fra før :P

 9. Åh, så bra! Flott at dere fant dere fine ting. Klesavdelingen var ikke så bra uansett. Masse klær som lå på gulvet, og de tok aldri ut nye nytt. Gleder meg til å dra på flere loppemarked, tih.

 10. NAM! bagel er noe av det beste jeg vet, så den fra restaurat nr. 2 så utrolig god ut :)

Comments are closed.