kinamaten

jeg savner maten i kina. eller, det kan være at jeg bare savner det å spise ute hele tiden til en billig penge. men jeg savner ikke å aldri helt hvite hva jeg spiste. (de forstår ikke helt konseptet «vegeterianer» virker det som, så selv om de sier at det ikke er kjøtt i maten så er det en god mulighet for at det er østersaus og slikt i sausen.)

i kina er det vanligst å bare bestille masse retter som alle spiser fra, helst på et bor som kan snurres rundt. liker!mmm, den over her er gooood. er en standarrett, så de fleste stedene har den. er masse forskjellig type sopp i en god saus, med brokkoli.

det svarte der er også sopp. rar sopp. men godt!


IMG_3951

den suppen der var ikke så god..

har jeg sagt at det ikke står soyasaus på bordene? som det alltid gjør på norske kinasteder. (hjemme i mandal har de til og med ketsjup på bordene….) ganske rart. ikke så vanlig med salt og sånt heller. det hender de har noe eddik-soya-saus da, ush.

4 Comments

  1. Spennende med kinesisk mat! Har selv spist svært lite av det, men det er jo så GODT!! Burde spist det oftere…hmm.

    Men du, et spørsmål – er du veganer???! Eller bare vegetarianer?

  2. SV: Oioi, jeg har faktisk aldri smakt gresskar før, men har veldig lyst til å prøve. Vi hadde latt dette gresskaret stå litt for lenge, så deler av den var begynt å bli dårlige, og da ble det bare lykt av det. Neste år!

  3. Ja ja ja! Jeg var selv i Vietnam i sommer, og jeg har aldri smakt så mye god mat som jeg gjorde der :) Savner det kjempemye, også fikk man jo svære middager til 30 kr!

Comments are closed.