i min veske

IMG_3868

tror det er første gang jeg lager et sånn her innlegg. hoho. er vel fordi jeg sjeldent går med veske. og det er vel fordi jeg så sjeldent går ut av huset… uansett, her er min kinaversjon av veskeinnhold! litt mer spennende enn hva for klær og toalettsaker jeg pakket, tenker jeg.

IMG_3863

+ solbriller fra etsy, med ekte klass istedet for plastikktull. elsker dem!
+ antibac
+ lommeboken min
+ pass
+ tbane kort
+ canon powershot s95 (hvis jeg ikke har med 5D’en)
+ mac lader (hvis vi skal på café)
+ usb kabel (samme som med mac lader)
+ det objektivet som ikke er på kamera (har 50 mm og 35 mm)
+ nøkkel til leiligheten
+ ekstra minnekort
+ traumeel, naturlig smertestillende krem
+ kindle
+ skrivebok, med trykkblyant og viskelær og postkort
+ kam fra hostellet, hehe (håret mitt floker seg så lett, så jeg tenkte det kanskje er litt lurt å kamme det innimellom. noen jenter med langt hår som har tips til å unngå floker?)

egentlig litt imponert at det er plass til alt, og mer. macen har jeg under armen, og kamera henger på skulderen når det ikke ligger i vesken.

18 Comments

 1. sv: ja, modellene blir jo yngre og yngre! det er helt sykt! ikke bare for folk som har de unge jentene som forbilder, men tenk på jenta som vokser opp i modellbransjen!

  og, veskeinnholdet var spennende! liker slike innlegg! :)

 2. :)

  sv: Ja, jeg har hørt at det med hygiene er den største forskjellen.. Ehe. I Japan er det nesten ikke bosspann rundt omkring, men de er ekstremt strenge på sortering og jeg ser nesten aldri boss som ligger slengt på bakken. Og ja, de er ekstremt høflige, de har jo egne høflighetsformer i språket, så hvis man er kunde f.eks blir man behandlet veldig bra. :)

 3. du blir jo kjempesterk av å bære alt det med deg hele tiden da! ;)

  unngå floker.. harr harr jeg har gaanske langt hår og jeg børster det egentlig bare etter at jeg dusjer så det blir jo hver dag/annen hver dag alt ettersom. men så er jeg ikke så veldig kresen på hvordan håret mitt ser ut heller, tror kanskje jeg har gitt opp der. heh.

 4. Hehe, liker deg, du tenker like kameranerd som meg. ;P

  Vi så faktisk på det, eller Canon S100 faktisk, mot et Lumix LX5. De er veeeeeldig like.. jeg er litt canon-gæren, men samtidig så er ikke canon SÅ digg på kompaktkamera (eller jo det er de, men det finnes mange andre gode kompaktkamera typer også tror jeg). Så i motsetning til speilrefleks (der jeg sparer opp til et nytt canon) så lener jeg mot lumixen akkurat nå: http://snapsort.com/compare/Canon-S100-vs-Panasonic_Lumix_DMC-LX5

  Har ei veninne med det og hun er kjempefornøyd iallefall. Og så er det bittelitt billigere.. men da har jeg ikke tenkt på at vi kan kjøpe en modell ned fra S100 da.. HMMM!!!

 5. jeg er veldig heldig og har sånt hår som aldri trenger å børstes. eier ikke en eneste børste eller kam, og husker ikke sist jeg fikk bruk for det. ganske greit, egentlig :)

 6. SV: Camu-camu, tror jeg nok det er!

  Kanskje du bør lansere den ideen til en eller annen ansvarsperson i helsesystemet? Det med profiler. Det var lurt, syns jeg.

  Skjønner hva du mener. Jeg har sagt ja til å høre om LP fra venninna mi som ble bedre av det, for hun ville så gjerne hjelpe meg. Da får jeg i alle fall vite akkurat hva det går ut på!

 7. åh, jeg liker veskeinnlegg. jeg liker også alle kinainnleggene dine. :)

 8. en dag må jeg lage et slikt innlegg. problemet er at jeg har ekstremt mye rart i veskene mine – OG at jeg bytter veske hver dag fordi det må passe til klærne. fargetvangstanker, hurra.

 9. og jeg leste forresten «traumegel». det ville vært greit å ha. opplevd noe traumatisk? bare å smøre i vei.

 10. Ønsker meg Kindle så mye at jeg nesten, men bare nesten, er villig til å havne på Luksusfellen for å få meg en.

  Liker godt denne typen innlegg. Tilfredsstiller titterbehovet mitt.

 11. s100 er utsolgt over alt og koster 3500 sånn ca mens lumixen ligger på 2900 og jeg kan finne den på feks cdon (ville vanligvis kjøpt på japanphoto, men der kostet den mer..) liksom. hmm! heldigvis er det jo bare den 11 så vi har enda litt tid å bestemme oss. eller.. jeg har det, hubby bryr seg lite (selvfølgelig litt, men han stoler på meg når det kommer til kamera.. hihi).

  å de systemkameraene uten speil ser så HERLIGE ut! bytte objektiv og så SMÅ men ja.. ønsker en g12-type systemkamera som var like pen som en leica.. ehehehe XD

  foto er aaalt for dyrt, haha. sparekontoen nå rettes mot 5D’en og etter det får jeg neppe lov til å kjøpe noe på en god stund. har heldigvis gardert meg med litt glass, men skulle gjerne ha gått ned på blender på 50mm til iallefal 1.4… ;X ønsketenking. XD men nå har vi jo veldig dårlig økonomi akkurat nå siden jeg er hjemme med mini, det blir annerledes når vi begge jobber! :)

Comments are closed.