ting jeg gjør når russeren er på skolen

Untitled

leser narniabøkene, sover så mye som mulig så tiden skal gå fortere og jeg skal være mer opplagt til han kommer hjem, titter ut av vinduet på skoleelever og grå luft, krangler med internettet, redigerer bilder, spiser kjeks (og alt annet spiselig, for det går ikke ann å lage mat her i leiligheten, og med min lille sosialangst, som gjør at det å gå ut alene i norge er ille nok, kommer jeg meg ikke på noen kafé for å spise ordentlig mat), dagdrømmer og filosoferer, ser på en av de få filmene jeg har med (hvorfor tok jeg ikke med flere? jeg har jo en hel hardisk hjemme med timesvis med anime og disneyfilmer og idyll. tulletine!!), tenker at jeg vil blogge men nettet krangler, ser mye på klokken, skriver mailer og sover litt til.

Untitled
Untitled

for russeren går jo på skole, mandag til fredag. som oftest er han ferdig 3, men på onsdager er han ikke ferdig før syv! og siden det blir litt vel mange timer uten ordentlig mat må jeg mane meg opp til å gå ut i dag (forrige onsdag sov jeg til klokka 3, så da var det ikke så mange timer igjen, nok til å leve på kjeks og frukt). motiverer meg litt med at de har bedre internett der enn her i leiligheten, og maten er ganske god. bare teit de putter melk i alt. har forresten vært i kina i 11 dager nå, og har enda ikke spist noe kinamat. de bruker ikke melk i maten sin, men de er veldig glad i kjøtt kjøtt, og mer kjøtt. jeg må i det minste gå ned på butikken for å kjøpe meg frukt og kjeks…

Untitled
Untitled

jeg har forresten fått noen sterkere smertestillende nå, tror jeg. jeg sov iallefall i natt, og jeg har ikke vondt nå. men tror jeg kanskje skal komme meg til en tanlegge, bare for å i det minste finne ut hva som skjer. man skal forresten bare ta maks en sånn tablett om dagen, hvis man skal stole på instruksjonene. da må det jo være litt sterke saker?

Untitled
Untitled

og hei!!! jeg sitter på kafé nå, alene!!!!! internettet var helt klikk hjemme, så ta dro jeg meg hit. fant ut at hvis man bare ikke tenker for mye på hva og hvor man skal, så klarer man å lure hodet til å tro man ikke skal noe skummelt. så nå har jeg bestilt meg mat med engelsk pipestemme. vet ikke om jeg klarer å spise den da, er sånn kvalm-nervøs. jepp, jeg er tøff. dette er iallefall et skritt i riktig retning. om et par uker sitter jeg nok her som om jeg eier stedet og bestiller mat på stødig kinesisk. haaaaaahaaaa.

7 Comments

  1. Maria Sundstu

    ..’så klarer man å lure hodet til å tro man ikke skal noe skummelt’… Den visdomstanna har gjort deg godt, for det er noe av det klokest utførte jeg har hørt fra ei ung jente på ditt ståsted. Nå står du ikke lenger der du sto, det var et godt skritt frem. Det er utrolig artig å følge med på hvordan du har det og hvor godt du tar det. Jeg er imponert. :)

  2. he he he du snuppa mi, du imponerer stadig, du er knallsterk, du klarer alt!!!!! er så stolt så stolt av deg jenta mi :) vil tro de pillene er sterke hvis du bare skal ta en av gangen, så vær forsiktig da :) hvertfall hvis du skal gå ut alene ;)
    klem

  3. Flink! Jeg synes det var skikkelig skummelt første gang jeg spiste ute alene i Japan, men følte meg skikkelig kul når jeg først gjorde det, haha.

  4. Du er flink som er alene på kafé :-).. Og bra at du har fått deg sterkere piller. Jeg tror jeg bare ville tatt 1 om dagen ja, bare sånn for å unngå å gå på en smell. hehe.

Comments are closed.