meg i kina

hvis noen syns det er litt stusslig lite bilder av meg, så er det ikke fordi jeg ikke prøver. jeg har tatt flere av disse typiske turistbildene, for min del, for mammas del og alt det der. men jeg vet ikke helt jeg… enten trenger jeg kurs i ‘hvordan posere på turistbilder’ (eller bilder generelt), eller så trenger russeren et fotokurs.

IMG_3130
IMG_3191
IMG_3064
IMG_3175
IMG_3006

greit, alle er ikke sååå ille, men.. jeg føler jeg ser litt annerledes ut i speilet. så jeg prøvde å speilvende et bilde, for i speilet ser man jo seg selv speilvendt. syns ikke det hjalp så mye.

IMG_3006-2

jaja. bra jeg har selvironi da. og nå forstår jeg hvorfor kinsere stirrer sånn. man tror det er fordi man har blå øyner og blondt hår, men neida..

17 Comments

 1. du er god du. men vær nå litt snill med deg selv da, du er så fin atte, og det er jeg sikker på at jeg ikke er den eneste som synes, selv om jeg er mammaen din. du er vakker du tine :)

 2. du kan jo gjøre sånn som paul – «holde» en bygning. det er kult når man er turist.

  (åvent jeg glemte at turister er ekle.)

 3. Haha, jeg ser også annerledes ut i speilet syns jeg! Rart det der… Syns bildene var fine jeg da – helt vanlige turistbilder sånn som vi alle har tusen av :-)

 4. Oi, nå så jeg at kommentaren min er nesten akkurat lik som den over. Haha. Likte forresten idéen din med å speilvende bildene;)

 5. Jeg synest du har et veldig fint smil!:D Men du må ikke gjemme personligheten! det blir som oftest best bilder når man er selvsikker, og når man ser glad ut! Og du ser glad ut:D

 6. nei nei nei du behøver da ikke noe kurs! du ser fin og fnisfull ut på alle bildene (ja, sånn utenom på de to siste da). æ like det.

  og så så fin kjole du har! jeg får nesten ikke lov til å gå i sånne fine korte kjoler her… selv om det er godt over 30 grader i skyggen mener enkelte her at en kort kjole er altfor lite å bruke, og forteller det til meg, mens jeg ser mange andre, mørkhuda, jenter gå rundt i nesten ingenting. rart!

 7. du ser supersøt og fin ut og alt mulig, og jeg skulle ønske jeg klarte å se sånn ut på bilder! spesielt nr to var fintfint.

 8. Åååh, jeg har så lyst til å være på sånne turistbilder og bevise at jeg har vært der, men det får vente til senere ;) Synes forresten bildene av deg ble fine jeg :)

Comments are closed.